Da jeg kom hjem i natt var klokken nærmere halv to og jeg hadde sittet noen gode timer i bilen med Bjørn og Chris frem og tilbake til konserten deres. Det var en livlig tur med høylytt latter og dårlig humor, akkurat slik det skal være i en tre seters varebil fylt med musikkutstyr.

Unholy Tempest spilte nemlig konsert i går sammen med Synthetic Gentlemen og Frostbitt.

Jeg hang med som vel, først om fremst som kjæresten til Bjørn og fotograf. Men jeg endte opp med to speilreflekser og et kamerastativ, ergo jeg fikk både filmet opptredenen og fotografert litt. Og nå som jeg er godt og vel hjemme i ett stykke, fått i meg hele halvliteren med det alt for dyre Fiji vannet jeg kjøpte og resten av cheeseburgeren fra Deli de Luca, skal jeg sette meg ned og redigere bilder.

 

#roadtrip #konsert #musikk #metall  #foto

 


  0 kommentarer på "Roadtrip med gutta mine"Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits