Det ramlet inn en hentemelding på telefonen min her om dagen, så etter sist trening labbet jeg bort til postkontoret, og selv om jeg viste hva jeg hadde bestilt måtte jeg flire litt over hvor godt jeg kjente igjen størrelsen på boksen. To bokser med Questbarer fra proteinfabrikken.no lå pent og pyntelig i pappesken sin.

Jeg bestiller alltid derifra siden jeg kjenner et par folk fra strongmang og strongwoman miljøet, som er søte naboer og noen ganger kaster en boks på døra mi i ny og ne. Og siden de handler sine produkter derifra er det enkelt og greit for meg å gjøre det samme. (Dette er ikke noe sponset innlegg, men vil man skryte av noen så gjør man da det).

Det er ikke noe spørsmål om hvilke proteinbarer jeg liker best. Questbarene smaker utrolig godt både som de er og etter 5 minutter i ovnen. Jeg har forsøkt noen oppskrifter på å lage egne, men det har ikke vært særlig vellykket enda. Så det får bare være verdt pengene enn så lenge. Ja det er bare å bla nedover Instagram profilen min så merker man dette.

779l6CL4HL

 questcravings fra strongwoman Kikki

5hlloRr4Ec

estetikk

10ldmur4ER

80pAetr4E_
halloween
1Dwou4r4OQ
mitt første påskeegg noensinne var fra helsekosten
0fIBxAL4Dc
skolesekk estetikk
0LMyB4r4MV
kunst estetikk
valentinsdagen slapp heller ikke unna

Ja dere ser kanskje tegninga, quest er mitt eneste og alt når det kommer til proteinbarer. Jeg har prøvd ut en del forskjellige, men det er disse jeg har ankret skuta ved.
Husk å like > facebook siden min < og så legge ved en link til din egen

 

  2 kommentarer på "Luksusprotein"Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits