Å forsove seg er ikke akkurat noe man liker å fortelle at man har gjort. Jeg mener det går ikke en dag uten at jeg ser en blogger som skriver om morgenidyll og det å være et a-menneske. Ja vanligvis er jeg også en morgenfugl opp i mente, men det hender da selvfølgelig titt og stadig at jeg faller inn i vaner med å sitte oppe og høre på musikk og tegne rett og slett fordi søvnen ikke vil snike seg innpå.

Vanligvis kommer jeg meg opp til å ta bussen ti på syv, sånn til tross for litt mørke ringe under øynene og ekstra sterk kaffe, men shit happens.

 

Når det kommer til å sørge for å ha en litt bedre dag har jeg en liten liste med ting som un-fucker dagen din (beklager ordbruket).

 

1.  Lag matpakke og gjør klar til å lage kaffe/te kvelden før.

2. Rydd også opp alt av lekser, pakk sekken og rydd kjøkkenbenken kvelden før.

3. Ha alltid med en vannflaske når du skal ut, og en banan eller proteinbar etc. Men også termoskopper. Det å lage kaffe eller te på morgenen + varmtvann i kantina på skolen redder virkelig mitt behov for å få i meg væske.

4. Vannfast sminke. Som dere ser ovenfor bruker jeg vannfast dip-liner fra Isadora. Den vannfaste 2000 calorie maskaraen fra Max factor, og nude paletten fra kicks. Paletten er selvfølgelig ikke vannfast, men selv om man skulle få tårer i øynene av kulde, skal ut og trene eller ikke har med sminkefjerner når man plutselig skal sove et annet sted enn hjemme så blir ikke fargene helt tullete og gnir seg stygt utover.

4. Har du mye du skal ha gjort og det overvelder deg. Skriv en liste over alt sammen, og blir du veldig stresset er det bedre å velge ut en ting, gjøre den og så ta en liten pause før du jobber videre med lista.

5. Lad telefonen og pc om natten. Man frarådes vel egentlig å gjøre dette, men for all del ikke ha elektronikken liggende et sted det lett tar fyr da. 

6. For gudenes skyld, er du et vanedyr så ikke flytt på viktige ting som busskort og liknende. Det har jeg brent meg på alt for mange ganger, jeg kan ikke telle på fingrene lenger hvor mange ganger jeg har kjent det jeg trodde var busskortet i jakkelomma når det var nøkkelkortet til treningssenteret.

 

Dette er noen punkter jeg forsøker så godt det lar seg gjøre å leve etter. Jeg merke spesielt at punkt 4 hjelper stort slik hverdagen min ser ut nå. Det finnes også tusen andre småting man kan gjøre, men ingen kan redde hele verden på en dag.

 

#questbar #quest #sminke #isadora #maxpactor #kicks #helse #mat #tipsogtriks #hverdag

 

 Husk å like >Facebook siden min< og legge igjen en link til din egen

 


  3 kommentarer på "Tips og triks for en litt bedre dag"Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits