Da er det like før kostymene skal på og vi nærmer oss en intens øvings-helg. Dags dato er nøyaktig en måned unna premiere, og Drømmenes sirkus stables på beina litt etter litt. På et Støperiet i Tønsberg setter teatertroppen De munnfulle, stokke kulturskole, dansere fra Extend art of dance og artister fra fjern og nær opp en historie uten like!

Vi kan love dere tryllekunster, akrobatikk, dans, skuespillere, ild, musikk og et helhetsinntrykk du aldri har opplevd maken til. "Mine damer og herrer, høyvelbårne herskaper og praktfulle publikum. Jeg har den glede, den ære, nei det store privilegium å ønske velkommen til denne storslåtte forestillingen her i aften kun for dere mine damer og herre" Nei det var feil forestilling tilbake til poenget. Er du fra vestfold har du kanskje fått med deg hvem De Munnfulle er, sett Extend art of dance, hørt Nan Madol eller rett og slett bare er en  kulturentusiast. Vel liker du noe av dette kan jeg love deg at vi vil blåse av deg sokkene med denne oppsetningen.

 

Posted by Vaarin Louise Pedersen on 20. januar 2016
Jeg gleder meg stort til denne forestillingen, vi har jobber med den siden starten av Januar og har lappet sammen noe fantastisk bra allerede, dette er også tredje året på rad vi setter opp et stort samarbeidsprosjekt på Støperiet i Februar-Mars tiden. Så sett av datoene 4,5,6 Mars for å få med deg dette drømmeliknende eventyret. 
#artist #skuespill #teater #dans #scene #vestfold #tønsberg #støperiet #sirkus #akrobatikk 

  7 kommentarer på "Drømmenes sirkus"Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits