Helgens store hendelse var vel Fredag kveld. Etter dagens gjøremål bar det videre til Kulturhuset 37 i Horten. Kort tid etter jeg ankom Horten kunne jeg krype ned i sofaen backstage sammen med gutta i Unholy tempest og påheng. Rommet var allerede fylt med høy latter, dårlige spøker og god stemning, så det er vanskelig å ikke dra på smilebåndet i så godt selskap.

Etter noen timer åpnet dørene så da stilte jeg kamerastativet klart for filming, og var litt sosial med kjentfolk blant publikum før UT gikk på scenen. Jeg kjenner nå at det var en dårlig idé å grave frem de høye hælene den dagen jeg skulle fyke frem og tilbake for å fotografere og generelt være på konsert. Men noe bilder ble det.

Det er nok ikke stort annet å si enn at det var en vellykket kveld og at gutta gjorde en flott opptreden. Lyden var god og lyset var flott, generelt var alt veldig gjennomført, ja det ble jo til og med et ekstranummer på dem. 

>Sjekk ut fb siden deres<


Dere husker kanskje at bare for en uke siden ble det en kjøretur til Oslo for konserten deres i Oslo? Vel denne gangen spilte de support for det svenske bandet Lillasyster. Jeg tok også noen bilder under opptredenen deres, men det kommer i morgen tenker jeg. Så hold pusten for det!

 

#konsert #musikk #foto #metall #artist #scene #kultur


  0 kommentarer på "Unholy tempest på Scene37"Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits