Lillasyster tok en tur innom Norge i helgen, og de gjorde kort sagt et forrykende show. 

Jeg hadde ikke hørt om dem før typen fortalte at de skulle varme opp for dem, så selvfølgelig måtte jeg finne ut hva i alle dager dette var. Musikken falt i smak allerede etter første låt. Første låt jeg hørte forble også favoritten. Da passet det meg også nokså bra å stå på første rad og synge med da de spilte Krossat glas. Spesielt når vokalisten tar så god kontakt med publikum at han hopper av scenen for å danse med noen, og senere at han griper tak i skulderen min og vi et øyeblikk skriker et par av setningene til hverandre.

Etter konserten kunne jeg trippe tilbake backstage med TB og resten av Unholy tempest mens de slo av en prat med dem. 

Nei jeg kan ikke klage noe særlig når alt det skjedde første gang jeg så dem live. Og rett før vi dro snublet jeg over vokalisten igjen hvor vi hadde en diskusjon om dreadlocks og slikt. Riktig hyggelig. 

 
og Spotify som du ser ovenfor.Instagram, FacebookDu finner dem både på
  
 
 
#lillasyster #musikk #artist #metall #rock #scene #konsert #foto
 

  6 kommentarer på "Lillasyster på Scene 37"Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits