"Kode for å importere bloggen min til Nouw: 2223034331"
 

Da var tiden kommet, jeg har byttet bloggplattform til NOUW og jeg håper dere vil følge meg videre der også. 

Dersom du ikke har NOUW og ønsker å følge meg er det bare å klikke liker på FB eller følg på Instagram for oppdateringer om når det skjer noe.

 

LINK

LINK

 

Jeg kommer ikke til å slette denne bloggen, men plukker definitivt opp arkivbilder og temaer, skriver om og forbedrer tekstene. Håper på å se dere videre, og tusen takk for all støtte jeg har fått her inne!


Telemark byr på uendelig mye mer natur enn Vestfold, noe jeg kjente veldig godt i går da jeg reiste bort til Felle med min superkule bestemor for å høste inn Lynghonning nå på høsten. Det er ikke noe trekk og lite arbeid for biene på denne tiden, så det var veldig mange i lufta da vi åpnet kubene, så da har jeg opplevd det også. Dressen gled litt opp over ankelen så en nysgjerrig bie kravet ned i støvlene mine, noe som hverken endte godt for meg eller henne. (Ja alle arbeiderbier er jenter faktisk). Så det var min egen feil helt og holdent, men det var da en opplevelse for seg selv.

 

Etter å ha lastet bilen med nok biekasser, fylt opp kubene med nye plater og sørget for at de har mat nok. Generelt stelt dem, kjørte vi litt videre, spiste og fant frem fiskestengene. Dårlig med napp, så da plukket vi båbær istedenfor. Kort fortalt om en lang dag som var gull verdt.

 

I dag har jeg renset og fryst ned blåbærene i porsjonsposer, vært en tur i banken og biblioteket, hatt et stort behov for å skjemme meg selv bort så kjøpte litt te og blyanter. Nå sitter jeg og funderer på neste innlegg, skal tro om det kommer en bokanmeldelse i nærmeste fremtid? 

 

 

#hverdag #birøkt #honning #fiske #friluftsliv #helse #blåbær 
 
"Kode for å importere bloggen min til Nouw: 2223034331"
 

Nå nermer det seg avreise med stormskritt, det er kun en liten dag igjen før alle Munnfullene ramler inn på Gotland og overtar hele stedet. For i dag pakket vi ned hele forestillingen og nesten alt personlig stæsj, i dag forsvant første kompani over mens resten av oss reiser i morgen.

 

 

Jeg kjenner egentlig at jeg er klar for en dags bilreise nå, spesielt med alt det underlige som skjer underveis. Kamera, gopro, laptop og mobil er pakket ned. Så midt i alt gjøgler kaoset skal jeg garantert på oppdatert dere litt om hva som skjer i vår elleville teaterverden. 

 

Nå er det også mulig å følge Sceneteppe på Twitter. Så jeg anbefaler alle som synes korte meldinger, tanker og gledeshyl å følge meg på:

 

Facebook >LINK<

 

Instagram >LINK<

 

Twitter >LINK<

 

Og alle dere som ønsker enda litt til:

 

Blogg >LINK<

 

Youtube >LINK<

 

Jeg begynner å få delt opp og sortert de forskjellige mediene til det jeg ønsker. Instagram er for estetikk, de beste bildene med god redigering og generelt den pene siden av livet mitt. Facebook er generell informasjon om hva som skjer på bloggen, men også bilder og linker til oppsetninger jeg er med i og alt kulturrelatert jeg driver med. 

Twitter startet jeg akkurat opp med, men det vil nok bli korte tanker, glade budskap, tøys og fanteri. Mens selve bloggen er for å komme litt tettere innpå, litt ærligere og litt større. Det vil dere også få på youtube kanalen med vlogger og herligheter som Pokemon go videoer og mye mye mer.

 


#sosialemedier #facebook #twitter #instagram #youtube #blogg #teater #underholdning 

 

Det er nettopp til Kristiansand jeg dro på Torsdag og kom hjem igjen til kjære Stokke i går kveld. Og jeg har vært på et lite eventyr kan man kalle det, for allerede første dag bar det avsted til Escape room for å bryte seg ut av bøddeles hule, noe som bar til både frustrasjon og latter da jeg ikke klarte å fokusere på oppgavene alt for ofte og bare nerdet rundt om middelalder fakta. Men vi kom oss ut med syv og et halvt minutt igjen på tia. 

 

Det blei mye indisk mat, sushi opptil flere ganger og mer enn ett besøk til Joe and the juice. En tur til tatoveringssjappa blei det også, og om noen er nysgjerrige på hvem av oss det var som fikk seg litt blekk er det jo bare å gjette i vei. Kanskje får du svar? Eller holde øyne og ører åpne på Instagram og Facebook kanalen Sceneteppe.

 

Vi var i dyreparken, og gikk ut på langtur i ytre Kristiansand der vi fant fosser, gjemte skogs stier og uendelig mange vakre motiver. Så alt i alt var det en fryktelig fin tur.

 

#reise #eventyr #kristiansand #mat #dyreparken #escaperoom 
 

Overskriften oppsummerer dagen veldig godt. Jeg har hatt en nydelig dag med Oliver, da vi har sittet i parken i evigheter, drukket smoothier, akrobatert litt, klatret i trærne og filmet. Før det bar videre til havna, og tivoliet der vi tok typ en karusell og et par spill. Ingen av oss klatre hverken klo maskinen eller å skyte på boks pyramidene, men den ene billetten til tekoppene var nesten verdt det da turen varte mye lengre enn forventet!

 

Men nå er jeg på vei ut døra for å rekke bussen mot Kristiansand! Så vi sees plutselig, kos dere med videoen under og holde pusten for neste innlegg. Så mellom nå og jeg kan sette meg ned med bloggen igjen finner du meg på Instagram, Facebook, Youtube og Snapchat under navnet Sceneteppe!

 

TNFozQ6qmRo
 

#pokemon #pokemongo #reise #venner #mat #smoothie #akrobatikk #trening #tivoli #video #vlog 
 
 

Noen blogg innlegg føler du bare ikke at du får skrevet riktig uansett hva du endre på, og det var den følelsen jeg hadde med sist innlegg og video. Så jeg tok den rett og slett ned igjen og bruker gullkorn klippene til en senere en. For det var en herlig dag fylt med fart og spenning! 

 Tirsdagen startet med hele syv timer i byen. Pokemon go, cafe besøk og bittelitt handling. Men for det meste latter og sprell med to barndomsvenner. Dere har jo allerede møtt Jenny fra den første videoen jeg la ut på kanalen og noen innlegg tilbake da vi dro på eventyr til Horten og Sande. Men nå var det faktisk Emil som dro oss med ut for å finne på noe sammen!
 
Vel hjemme med tekoppen i hånda satt jeg ute på trappa og sendte William en snap om at jeg var ute og nøt de siste lysglimtene for dagen. Hvor han (klokken elleve på kvelden) sender en melding om at han er ute og kjører og om jeg vil ut og jakte Pokemon med ham. Ja selvfølgelig sier jeg! Så da bar det ut i nattens mulm og mørke igjen. 
 
 tHRXMGMvJMs
 
Nyeste videoen er ute på Sceneteppe sin youtube kanal! Klikk på bildet over.
 
Da spillet offisielt ble sluppet i Norge i går var serverne nede så og si hele dagen, hvor jeg og Ole Kristian bestemte oss for å dra ut på eventyr og filme en ny video. Den ble supersøt om jeg får lov til å si det selv. Jeg vil også si takk for god respons på sist video, Pokemon go Tønsberg som allerede nærmer seg 400 views. Kanskje ikke så mye i det store og det hele annet enn at det var den andre videoen ute på kanalen min noensinne. Så kick ass med god respons fra dere!
 
Ellers har det vært en nokså vanlig Søndag. Sett bort i fra at jeg har brukt mye av den på å hjelpe Anja med å bygge dragen vi skal bruke på Gotland i år, og det skal dere få høre mere om senere. 
 
 9FwefDINL0E
 
Spiller hele verden har hektet seg på! Ja blant annet meg, ikke noen stor overraskelse da jeg alltid har vært hekta på både spillet (The trading card game) og selve Tv serien. Skal ikke skryte på meg å ha vært noen blodfan av Nintendo spillene, men jeg har plenty med deck titt og stadig bygges på nytt og nå her om dagen blei oppgradert med et par booster packs. 
Men det var ikke det jeg skulle prate om nå.
 


Men klikk nå inderlig på videoen øverst i innlegget og sjekk ut hva slags sprell jeg fant på i dag. Hit gjerne subscribe eller gi videoen en tommel opp!
 
  

Da har jeg hatt noen gode dager fri i utrolig godt selskap. Jeg og min kjæreste utnyttet et par dagers fri fra jobb og øving med å dra ut og spise litt, og det endte på With bok & cafe på Tønsberg og Nøtterøy bibliotek. Uendelig koselig sted både som by, bibliotek og cafe. Hvert år jobber jeg der som skuespiller i regi av grøsserkvelden på Halloween, så jeg får en skikkelig god følelse av å være der inne. Og når kjæresten så inderlig ville spandere på oss en koselig dag ute var det et godt sted. 

 

Ellers har jeg som resten av verden begynt å spille Pokemon go, noe dere skal få høre og se mer av da jeg og Embla var ute og filmet en ny video i dag. Nå skal den redigeres, så holdt pusten for det.

 

#date #mat #sommer #fri #kjæreste #venner #pokemon #pokemongo #spill #gaming  

Nå gutter og jenter og alle dere andre skal dere få høre hvorfor dere ikke skal utsette å bestille pass dersom ditt har gått ut.Jo for da ender du opp med å glemme det gang på gang, du må skaffe deg nødpass før en studietur til London. Du glemmer dette, ikke bare en gang, nei du glemmer det igjen og skal plutselig til Paris og Barcelona! Og når du endelig tenker at du i god tid skal bestille noen uker før din neste reise, har de ikke tid på ditt lokale lensmannskontor. Så da må du reise fra Stokke til Råde for å ordne opp i alt dette. Det svir litt i lommeboka, men går ting i glemmeboka må man bare ta konsekvensene. 

 Vel det ble i det minste en liten tur ut på sjøen med ferga da, så noe positivt kom det da ut av det annet enn å bestille pass. Jo også fanget jeg inn et par nye overdeler fra gina tricot. Det må jeg vise dere etterhvert. Men inntil videre, nyt dagen!


 

#reise #fly #båt #pass 
 

God morgen solstråler (og månetittere, for de som ikke er så glade i morgener). Jeg stod egentlig midt i å lage frokost og skulle lage bananpannekaker, da jeg så at vi ikke hadde noe speltmel, men havregryn. Og av min erfaring trenger da røra litt tid på å trekke for at lappene ikke skal falle fra hverandre. Så nå sitter jeg her med kaffekoppen og spotify isteden. 

 

 

En ting jeg kan avsløre om bloggen fremover er at punkt en. Youtube kanalen Sceneteppe skal snart tas opp da kjæresten min har skaffet seg noen litt spenstige kameraer for filming av spillejobber og annet bøll, og han har sagt seg mer enn gjerne villig til å lage blogg og bøllevideoer med meg også. Så ting dere kan forvente er historier fra teater og musikerlivet, dårlige ideer, eventyr og generelt tull vi driver med til vanlig. 

 

Vi har ikke satt noen deadline ennå, men hold pusten så er det kanskje ikke så lenge allikevel? Og det kan jo være vi kan åpne for spørsmål om alt mellom himmel og jord. Eller alt mellom dreadlocks og turneer. 

 

 

#youtube #video #mat #frokost #bananpannekaker #dreadlocks

 
 

 

De såre morgentimene får jeg sjeldent med meg for tiden med mindre jeg ikke ha sovet den natten i det hele tatt. Men da jeg sovnet så uendelig fort etter jobb og en lang sykkeltur i yrende regn i går våknet jeg 05:52 i dag, helt av meg selv. Det virker kanskje ikke så urimelig på en hverdag, men jobber man ettermiddag skal helst døgnrytmen din tilpasses et noe senere tidspunkt på dagen.

 

 

Det positive er at jeg nå har uendelig god tid til å nyte morgenkaffen, høre på musikk og jobbe videre med noen bilder jeg planlegger å bruke som promotering for at jeg skal begynne å ta oppdrag innen kunst. Som dere kanskje har fått med dere har jeg jo studert kunst i tre år. Så når jeg allikevel er i situasjonen å tjene inn for videre utdanning kan jo dette være en god investering i tiden min. En annen god ting er at det faktisk er disse timene når verden våkner til at jeg føler meg mest levende. Så det å våkne av seg selv til fuglesang og morgendugg er noe av det vakreste jeg vet om. 

#morgen #frokost #kaffe #tanker 
 

Det var en søvnløs natt, men jeg klager absolutt ikke. For da jeg skulle slippe ut katten rett over fire begynte det å buldre ute, små og store lysglimt fant sted titt og stadig, så jeg sparket av meg sokkene og løp ut for å se på himmelen.

 

 

Se for deg at himmelen virkelig er delt opp i Nord, Sør, Øst og Vest. I Øst brenner himmelen i rosa og blodrødt, i Vest ser du en dobbel regnbue. I Sør ser du noe som nærmer seg et blodhav, og i Nord bader himmelen i skyer og underlig blått lys. Oppi alt dette skjer det jevnlige innslag av lyn både foran og bak regnbuene. Nei det tok en stund før jeg fant frem kameraet der jeg stod målløs i regnet, men det er ikke alt det er men å se gjennom et kamera. #foto #natur #himmel #lys #vær
 

Gode lørdager fylt med gode vaner. Bøker, lett yoga, kaffe og mat laget fra bunnen av. Da kunne ikke livet vært stort bedre. Fikk akkurat en telefon fra kjæresten min som spiller på Tons of rock i år, og når attpåtil giggen hans gikk så bra som den gjort kan jeg ikke annet enn å smile. Du finner dem som Unholy tempest på youtube, facebook og Instagram sånn om det skulle være av interesse.

 

 

Frokosten tok jeg med ned til karpedammen i hagen med en god bok. Så morgenidyllen kan jeg absolutt ikke klage på. Det skal egentlig mye til å slå akkurat dette.


Havregrøten i dag består av havregryn, kokosnøttmelk og chiafrø. Toppet med mango, nektarin, panøttsmør, mørk sjokolade og litt honning. Og jeg kjenner at det er noe jeg må lage mye oftere, da havregrøt også er utrolig lett å dandere pent og pyntelig i ren Instagram stil. 

 #mat #helse #havregrøt #lørdag
 

Når både du og babe er opptatt med både jobb og artist livet blir det ikke så alt for ofte overskudd til kjærestedager, men man gjør så godt man kan. Selv om det betyr lange bussturer for begge, tidlige morgener og å gå den ekstra meteren titt og stadig.

 


 

Bjørn skal ha creds for mange av bildene dere ser på bloggen da han er verdens godeste og tar de aller fleste for meg når jeg foretrekker det fremfor selvutløser. Han ler ikke når jeg drar frem kameraet fordi noe er Instagram verdig, og når jeg setter meg ned med bloggen driver han tålmodig med sitt til jeg er ferdig. Nei du, å være en bloggers kjæreste skal ha litt creds for å være helt ærlig. 

 

Ellers jobber jeg for det meste med å komme inn i nye rutiner etter skolen, bli vant med å jobbe ettermiddag, snike inn treningsøkter og lese ut bøkene jeg ikke engang husker hvor lang tid det er igjen av lånetiden på biblioteket. Ha en strålende uke alle sammen! Det skal ihvertfall jeg. 

 

 
#jobb #karriere #kjæreste 
 


Søndager er så uendelig herlige. Sove lenge, store kaffekopper og null bh. For å være ærlig er det de største kriteriene for en god dag. Spesielt når man ikke en gang trenger å stå opp tidlig på mandag, ja når man jobber ettermiddag blir det bare sånn. For jeg mener, når man går glipp av alt det sosiale som skjer hver en lang sommerkveld, må man i det minste kunne skryte av at man kan sove lenge. 

 

 

Kaffekoppen er også helt ny. P bestemte seg for å gå til innkjøp av litt Death wish merch, og da jeg fortalte at jeg hadde kaffen liggende slang han like godt inn et par ekstra kopper til meg også. Noe som en uendelig koselig da jeg synes designet på både den vanlige koppen og termos koppen har et ganske stilig design. Eller hva synes dere?
 

 

#interiør #utdanning #jobb #kaffe

Gårsdagen var ikke særlig planlagt, men endte fryktelig bra. Jeg dro selvfølgelig til skolen for å sjekke eksamens listene, jeg har allerede hatt to skriftlige og to praktiske eksamener, men har fått høre at man skal opp i muntlig i tredje klasse så måtte selvfølgelig dra inn og sjekke hver dag. 

Til min gode overraskelse stod jeg ikke på noen av listene i dag heller, så jeg kunne offisielt ta sommerferie. Dette endte opp med å drikke kaffe med en kamerat fra psykologi klassen min. Kaffe på Håndverkeren, kaktus jakt på Floriss, bueskyting og sushi. En tettpakket dag med mye trasking, var sånn passe sliten da jeg kom hjem.

 Det var merkbart at jeg ikke har tatt i en bue på noen år nå, og det tok litt tid å skyte seg inn på blinken igjen. Men så gikk det bedre og bedre til strengen rev av en bit hud mellom fingrene selve strengen ligger. Vanligvis surrer jeg bare et plaster eller en stoffbit rundt og fortsetter. Men det hadde jeg ikke for hånden, så beit tenna sammen et par skudd før håndkledet måtte kastes inn. 

 

#skole #sport #bueskyting #mat #sushi

For noen uker siden begikk jeg mesterstykket å vaske øreproppene mine i vaskemaskinen. Ikke noe sjakktrekk, og om så et fryktelig dårlig ett. Men det motiverte meg til å sette av litt ekstra cash frem til nå for å anskaffe et virkelig bra par. Det har vært en prøvelse å bytte mellom å ikke ha musikk, i det hele tatt og å bruke et par i meh-kvaliteten til tredve kroner. Men da jeg endelig kunne labbe inn på platekompaniet  var det verdt å vente litt for den ekstra kvaliteten.

 

LSTN sine produkter er i treverk akkurat som mange instrumenter, noe som gir en litt mer kick ass lyd etter min mening. De er en stor ressurs for hørselshemmede og produktene deres ser generelt stilige ut. Så jeg er storfornøyd og kan ikke annet enn å anbefale dere det samme.

 

 

#musikk #elektronikk #newin
For øyeblikket sitter jeg og leser mot nynorsk og norskeksamen som jeg har på Mandag og Tirsdag, og i diskusjon med meg selv og mens jeg hjelper noen av mine klassekamerater har jeg samlet sammen noen tips som norsklærere sjeldent gir deg, men som jeg føler kan være like så nyttige som det du vil høre på skolen.

 1. Det er egentlig ikke så vanskelig

Bare pust og les oppgaven, det skal mye til å feiltolke oppgaven om du highlighter alle ord som tolk, vurder, ta stilling til, vurder, kreativ, relevant og liknende. Ikke prøv å bruke ord du ikke forstår, det er ikke verdt det.  

 

2. Skolens bibliotek

Lån en ordbok og bøkene fra tidligere semester. Grunnen til at lærere ikke maser så mye om dette er at det er ikke nok kopier til alle, vær tidlig ute. Jeg overtalte bibliotekaren til å la meg ha en dagslån bok over helgen, for jeg mener, det skader jo ikke å spørre? 

 

3. Prøv å overaske deg selv. 

Se tekstene og oppgaven fra forfatterens ståsted, fra sensor, fra en av karakterene i tekstene du skal ta stilling til. Skriv fra en vinkel du ikke har tenkt på før, mest sannsynlig har ikke sensor tenkt på dette heller. 

 

4. Sitt ut tiden, men ikke skriv konstant. 

Du kommer til å bli sliten, og du vil ha overskuddet til å korrekturlese det hele. Om du mener du er ferdig to timer før kan det være fint å ha med blyant og papir for å skisse, doodle og skrive tanker rundt oppgaven. Kanskje ikke spesifikt det oppgaven ber om, men tanker du får rundt det du har skrevet. Ha også med deg en termos med te, kaffe, kakao. Noe som får jeg til å slappe av litt, du kan ikke skrive anspent. Eller du kan, men jeg anbefaler det ikke. 

 

5. Finn den oppgaven du kan relatere deg til.

Dette er det viktigste, gjør deg selv interessert. Er du engasjert i det du skriver om vil det merkes av leseren og ordgrensa vil være lettere å nå. 

 


#skole #utdanning #eksamen #norsk #litteratur #nynorsk
 

Denne helgen har så langt vært utrolig avslappende. Jeg brukte hele fredagen på å se på serier, lese og lage god mat. Nå skal det sies at jeg faktisk gjorde noe fornuftig, avtalte et jobbintervju og sånt, men ellers ren avslapning. Mer kos enn ordentlig mat, men det får jeg vel ta igjen med en ordentlig middag med kjæresten nå som han kommer hjem fra øving.

 

På to dager startet og fulgte opp hele Skam serien, noe som virkelig ikke var planlagt. Virkelig, jeg skulle se to episoder for å vite hva alle prater om, og så var jeg plutselig gjennom.  Og jeg kan ikke si at det er en fantastisk serie, men den er god regi og om man har i bakhodet at den nok er rettet mot ungdomsskole elever som straks skal ut i videregående så er den fin, det morsomme er at den har karakterer som ikke akkurat er stereotyper, men du har møtt dem før på en måte. 

 

 

Husk å følge Facebook siden min

Og følge meg på Instagram 

 

 

#hverdag #jobb #mat #skam #tv
 

Jeg har fått en del spørsmål rundt det når jeg sier leiligheten og det at jeg i mye større grad er å se i Sandefjord for tiden. Så jeg tenkte bare gi dere en smugtitt på leiligheten min, den bittelille hula som er tilflukts stedet mitt den kommende tiden. 

 

Det er ikke store greiene, men jeg har en seng og skrivebord, et bad og et minimalt kjøkken uten komfyr. Men det er vannkoker, mikro, blender og kjøleskap. Så da er livet egentlig veldig bra. Som student har man svart belte i kreative matløsninger, og når jeg attpåtil bare har 15 min reisevei til skolen istedenfor en time er jeg egentlig råfornøyd. For nå er eksamens tiden i gang for fullt og jeg har fem eksamener totalt å komme meg gjennom. 

Visuelle kunstfag er jeg allerede ferdig med. Senere vil jeg møte nynorsk, norsk og scenografi & kostyme + muntlig som jeg ikke vet hva blir enda. 

 

 

#skole #student #leilighet #interiør #utdanning #mat 
 

 


 

Alle Instagram følgere har nok fått med seg at jeg har en ganske koselig gåtur på morgenen når jeg er i Stokke. Spesielt på den varme delen av året liker jeg å gå litt tidligere for å kunne ta det litt med ro, og slappe litt av med å gå grusveien gjennom skog og jorder på vei til bussen. I dag var en slik dag, bortsett fra at jeg nesten mistet bussen i min store fotoglede. Men den regnbuen var verdt det.

 

På vei til bussen går jeg også forbi en barneskole, og siden jeg har mange russekort igjen la jeg like godt en bunke på et bord rett innenfor skolegården med en løvetann. Det kom en overasket lærer og trodde jeg var en tidligere elev, men han ble enda gladere da han skjønte jeg ikke var det og bare ville gjøre noe hyggelig.


 

 

Nå skal jeg mekke kaffe og sette meg med lekser som den opptatte tredjeklassingen jeg er. Det er ikke noe rart at dagens treningsøkt var den første ordentlige på et par uker, så mye arbeid vi har for tiden. Men jeg fikk i det minste fikset et nytt nøkkelkort etter vi brakk det for å komme oss inn i bilen vi låste oss ut av for en liten stund tilbake. Der fløy det hundre kroner jeg ikke ville bruke, men shit happens. 

 

 

#foto #helse #skole #russ

 

 

Man blir så evig sliten av den siste tiden på videregående, og det er vanskelig å finne balansen mellom pause og arbeid. Spesielt når pauser går med til å stresse over at du tar en pause så du trenger enda en pause og ikke får gjort en ting. Men det er bare å komme seg gjennom dette og eksamens perioden, så roer alt seg ned. Jeg mener, har alle andre klart det så skal da jeg også bite tenna sammen og gjøre mitt beste!

 

 

Utenom all klaging. Jeg har endelig begynt å plukke opp tegneblyanten igjen. Altså jeg tegner jo ganske ofte i og med at jeg studerer kunst. Men jeg gjør det fordi det faktisk er spennende og ikke fordi det er en oppgave. Over ser dere mitt stolteste øyeblikk denne uka. Bare penn, 120 sekunder. 

 

#hverdag #skole #utdanning #kunst #tegning
 
 

Møt min nye kaktus. Følgere på Instagram har nok fått med seg at den heter Impulskontroll, fordi jeg ikke har noen. Jeg har nemlig falt helt for en tegneserie om Icarus og sola, der Icarus har haugevis av kaktuser som han kaller opp etter de litt negative personlighetstrekkene sine. Så akkurat denne lille kameraten heter Impulskontroll fordi jeg ikke har noen.

 

#plante #hage #newin #kaktus #foto #natur

 

Statistikkmessig er det aldri noen slager å skrive en innlegg 22:25 på kvelden, men akkurat nå sitter jeg i sofakroken med nypoppet popkorn med sånn to skjeer smør jeg smeltet med hårføneren og en liten klype havsalt på. Sånn om det skulle være interessant at jeg forsøkte å smelte smøret med en hårføner (det var egentlig en slager, jeg anbefaler det til alle stakkars små barn som bare har mikro popkorn liggende). Det store poenget er midlertidig at jeg også sitter i armkroken til kjæresten etter en lang og inntrykksrik helg. 

 

Gårdagen gikk til mitt mesterstykke av å spontanfeire bursdagen min med folk fra flere vennekretser enn det som skulle vært mulig å kombinere. Men til slutt var vi en god miks av kunstnere, skuespillere og musikere trykt inn i en sofa i mange lattermilde timer. Det var så enormt koselig at jeg ikke har flere ord for øyeblikket.

 

Det blei noe filming i løpet av dagen siden jeg har hatt ønskene deres om å ta opp youtube videoer i bakhodet i mange dager nå, men siden jeg har verdens kleineste stemme det øyeblikket jeg vet at det er et kamera i nærheten tar det kanskje ennå litt tid før det skjer noe på den fronten. Men jeg har store planer om at dere skal få en kortversjon av russetiden når syttende mai er over. Alt fra knuter til tusenfryd, treff og tanker bak det hele. Det som allerede er lagt ut finner dere i kategorien min "Russetia 2016".

 

 

#fest #personlig #mat #russ 
 

 

Spis mindre animalske produkter 

skal ikke mer til enn å bytte ut meieriprodukter med plantebasert i ny og ne og lære seg flere vegetariske retter

 

Ta bussen

Jeg mener, du tåler litt ekstra tid på reisen

 

Resirkuler  

Sier seg selv

 

Kast søpla i fuckings søppelkasser 

Dette skriker for seg selv

 

Skru av lyset og vannkrana

 

Økologisk

 

Vennlig og helhjertet 

 

Organisk 

 

 

Min indre (og ytre) hippie gleder seg stort over merkedager som dette, da har man en ekstra grunn til å prate om det man er engasjert over på både blogg og Instagram. Og er det en ting jeg elsker å prate om så er det miljøet, vegansk mat og generelt hvordan gjøre sitt for jorda og samfunnet. Noe jeg også har ganske sterke meninger om, men forsøker så lite som mulig å ta det opp utenom bloggforumet, da jeg blir lett irritert når folk motsier meg på den fronten.
 

 

#samfunn #miljø #helse #vegan #vegetar #hippie #mat
Dette er en veldig rolig dag, jeg har gått mye barbeint, både ute og inne. Ryddet, sydd, lest litt lekser. Men mest bare hatt musikken høyt på anlegget og ikke eksistert, eller bare eksistert. Lagde kaffe med akasie honning, rå kakao og mandelmelk. Og banan pannekaker med dadler og grovhakkede valnøtter, noe jeg har spist to dager på rad nå og mekket sammen til lunsj i morgen.


 

Det gleder meg veldig at dere har begynt å spørre etter videoer. Jeg har kapret Youtube navnet Sceneteppe, men jeg må nesten finne ut hvor/hvordan jeg skal gjøre dette. Sånn med tanke på at jeg aldri har laget noen bloggvideoer selv enda, men alltid en erfaring rikere. Det skal man da få ordnet!.

 

 

#mat #vegan #youtube

 

Håndtverkeren i Sandefjord har for mange herlige retro/vintage produkter til å ikke ha med noe hjem i ny og ne.

#retro #motorsykkel #sukkerfri


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits