Dersom jeg skulle valgt å kun sminke en ting resten av livet hadde det vært bryn, og denne paletten er det nydeligste jeg har eid så langt. For jeg skal være ærlig å si at jeg har brukt nude palletter med øyenskygge siden jeg startet å tenkte å å fikse bryn. Men dette er en helt annet verden.

Jeg likte ikke kosten så godt, så jeg fortsetter å bruke nr. 7 fra Anastasia, men ellers er jeg storfornøyd. 

 

 

Jeg har virkelig falt for denne paletten, ikke bare er jeg enormt glad i matte farger, men disse er rett og slett nydelige. Jeg gjorde et diskré første forsøk med stone, smoke, charcoal og carbon bare for å kjenne hvordan de er å jobbe med. Og selv uten primer sitter de som et skudd! De blender lett og ligger naturlig på huden, ihvertfall min typisk nordiske bleke hudtone. 

Jeg så på bilde senere at lyset og vinkelen var litt uheldig til både øyne og bryn, og det at brynene ikke følger noen form for symmetri fikset jeg selvfølgelig på før jeg dro på teaterøvelse.

 
Men nå skal jeg gjøre siste forberedelser for morgendagen. Heldagsprøve i nynorsk og alt det der + at jeg er skikkelig hyped for å fortsette å lage mest tilnærma vegetar og vegansk mat for tiden. Litt stolt over å ha holdt meg til det veganske i hele dag, så frokost, lunsj og mellommåltider blir definitivt plantebaserte de også.

 

Jeg har fått spørsmål hva det betyr at det står "semi-veganer" på Instagram profilen min, og det er rett og slett fordi så og si alt jeg lager selv er plantebasert, men jeg spiser animalske produkter dersom jeg får det servert. En litt høflig måte å hjelpe jordas befolkning.

 

#sminke #skjønnhet #vegetar #vegan
 
 

Jeg stod og flira som en tulling da jeg åpnet postkassa mi og så en unormalt stor pakke ligge oppi. Og med en nydelig rosa logo utenpå pilte jeg fort inn igjen. Nei du det er ikke ofte man faktisk vinner en konkurranse, men dette var en herlig en.

 

Det kommer definitivt flere innlegg om disse skjønnhetene litt senere. Både bedre bilder av produktene og hvordan resultatene blir, så hold pusten for det!
#sminke #skjønnhet #coverbrands #øyenbryn #maskara #øyenskygge #blush #newin
BDgckFVkPyj
 
Etter en slitsom og uproduktiv dag på skolen, og en halvenergisk treningsøkt var det rett og slett nydelig og logge på facebook og se meldingen om at "coverbrands har svart på din kommentar". Jeg stusset over det et øyeblikk, hadde jeg gjort noe feil i en eller annen kommentar på et bilde eller noe? Da jeg bladde meg frem til kommentaren på bildet gikk det sakte opp for meg at jeg kanskje hadde vunnet konkurransen, og det hadde jeg sannelig!
 
Etter litt resaerch inne på siden deres for å se på nøyaktig hva det var jeg hadde vunnet regnet jeg med frem til at det er sminke til omtrent 1400 kroner. Verdens største flir har sittet i sofaen og kost seg i godt humør iført joggebukse og sports bh ganske lenge nå. Nei dette gjorde virkelig ikke vondt.


 

 

#sminke #skjønnhet


Mitt beste tips til å ha gode produkter i sminkebagen er å sjeldent handle nytt, men heller spare opp penger til noe ordentlig når man først skal handle noe. Man må nesten gruble seg litt igjennom om man faktisk trenger det man har lyst på, og om det er verdt investeringen. Så jeg tenkte å prate litt om mine favorittdetaljer i hverdagen gjennom Mars, noe som virkelig var verdt innvesteringen. 

 

<<Vaarin er hun som alltid lukter godt og er snill mot andre>>

 

Akkurat denne setningen gjorde meg helt sikker på at vanilje er det som fungerer best til meg. Jeg skal ikke si at jeg er den som har prøvd ut mange parfymer, men det er en slager som har blitt værende i sminkebagen ganske lenge nå.

The body shop sin er den tredje duften med ren vanilje jeg er igjennom, og den holder jeg fast ved. 

 

<<Jeg fant ikke noe gull på reisen så her har du litt kaffe>> 

På  virkelig slitne dager lager jeg en kopp cafe latte av verdens sterkeste kaffe, usøtet mandelmelk og en toppet teskje med honning. 
Jeg kjøpte en halv kilo med denne kaffen i fjor sommer, og er fortsatt ikke ferdig med posen, nei så langt ifra. Og jeg har drukket så mye kaffe den siste måneden at Death wish krevde sin plass på hederspallen.

 

<<Ti tusen mørke ringer under øynene>>

Jeg har lenge blitt plaget av mørke øyne og linjer, men nok en gang ser The body shop ut til å gjøre susen.

 

#skjønnhet #helse #thebodyshop #parfyme #favoritter #sminke #kaffe

 

 

 

Tidligere i dag nevnte jeg at jeg var på konsert i Horten i helgen. Jo for nå i slutten av påsken arrangerte Teknikern En 2ng aften med fire band, for en helaften med god musikk. Gutta fra unholy spilte først, og siden både de og Nan Madol skulle stå på scenen i løpet av kvelden måtte jeg bortom og få det med meg. Da falt det seg egentlig ganske naturlig at jeg som vanlig dro dit med typen og var med gutta hans den kvelden. Du finner backstage bildene HER

Husk å sjekke dem ut på:

Facebook

Instagram

Youtube

 

#foto #musikk #konsert #metall #kultur
I går ankom vi Teknikern studenthus hele tre timer før lydsjekken til gutta, så det ble ganske god tid til å gjøre absolutt alt og/eller ingenting. Så imens jeg myser igjennom bildene fra selve konserten slenger jeg ut noe fra tiden backstage. Når jeg blar gjennom bildene ser jeg forsåvidt at jeg egentlig ikke tok noen av disse selv, så jeg regner med at det enten er Bjørn eller Chris som er bak fotoet her.

 

Er det en gammel russelue jeg spotter?


Steffen har påbegynt sin reise mot å bli en dreadhead så jeg fikset litt på et par av dem og dreadet en lokk på ham. Nå skal det sies at jeg aldri har laget dreads før, men kun har det selv. Så det var en ny erfaring. 

Men nå skal jeg begynne å se på bildene fra selve konserten. Så hold pusten for det! Og sjekk ut den nyeste demoene til Unholy tempest.

 

 

Indie film-maraton ble det ikke noe av, men jeg og Seb så sånn fem filmer i går natt allikevel. Det gikk en del iskaldt vann og kaffe for å holde meg våken, men koselig var det! Vi endte opp med Class of 1984, Zoolander, Hjelp, vi er russ, Clueless og Guardians of the Galaxy. En merkelig men god mix. Vi gjorde egentlig ikke noe større enn det, litt planleggning av russetia, men ikke store greiene. Planen vår var tross alt å se så mange filmer som mulig på en kveld. 

 


 

 

 

 

Morgendagen vies vel forståvidt til å henge med kjæresten i musiker hverdagen hans. Konsert i morgen så da skal man selvfølgelig ut på eventyr. Ser jeg kanskje deg på  En2ng aften i morgen?

 

#film #tv #russ #konsert
 

Jeg må alltid flire litt når noen kaller med nature trash, eller hippiefaen. For jeg mener, de tar ikke akkurat feil.

 

Bare føtter hele sommeren, sitronvann, økologisk kaffe, økologisk solkrem, kokosnøttolje brukes til alt, the body shop, semi veganer, røkelse, te, dreads og medførende bivoks, stener og krystaller, norrønne symboler i alt av smykker. Middelalderfestivaler, flammeblåsing, løpeturer i terreng fremfor tredemølla, ekte skinnjakke, lærfedt. Missliker alt av brus og syntetisk mat, overlykkelig over å ha vokst opp på landet, og nøler ikke med å prate om det derson det kommer opp i samtalen.

 

Kort sagt, jeg skjønner godt at folk sier jeg er ett med naturen. Ikke det at jeg er som dratt ut av 60 tallet, nei så langt ifra, men jeg er fornøyd med vanene jeg har lagt meg til de siste årene.

  

#mat #helse #hippie #økologisk #vegan #vegetar #foto #kokosnøtt #thebodyshop #trening #miljø
 

Livet er bra når man har en liten terrasse med en enda mindre solflekk og en stor kopp med kaffe. Questbar fra proteinfabrikken, solbriller fra russeservice. Countrymusikk på øret, med stor Ø i køntri.

 

#mat #kaffe #ferie #russ #questbar
 

I dag har jeg hatt det så koselig at det ikke skulle vært måte på. Jeg og O har en liten uke diskutert at vi måtte finne på noe snart. Som sagt som gjort. Så etter jeg var hos frisøren min i Sandefjord tok man bussen til Tønsberg for å mimre gode teaterminner og prate dritt om resten av verden. Vel stryk den siste setninga, vi prata ikke faktisk dritt om... Ja dere tar tegninga. 

Vi labbet oss en tur og tenkte vi skulle fange oss en kaffe, men ta vi ankom torvet ba Ole Kristian meg se etter et Surf'n'fries skilt. Hva i alle dager er det? tenkte jeg, og måtte stå en god stund før jeg faktisk fant det. Kort fortalt endte det med at han spanderte lunsj på meg der. Så jeg vurderte nesten å skrive "Dette innlegget er sponset av ..."

 

Så etter en gåtur over fjellet havnet vi på Waynes coffee. Caffe latte m/soyamelk og sukkerfri vaniljesirup til frøkna, og en mocca til herren. Herregud jeg var så bortskjemt i dag at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Så en liten shout out til Prince of leaf for å ha stått på scenen med meg i sånn 8 år nå og alt som førte med!

 

@leafprince_leaf 

@sceneteppe

 

#mat #venner #surfnfries 
 

Jeg lovte tidligere å vise den nyeste oppgaven jeg gjorte i visuelle kunstfag, og selv om jeg ikke tok et bilde av det helt ferdige produktet før jeg leverte inn skissene og det ferdige produktet, tok jeg noen underveisbilder de stedene i prosessen jeg var som stoltest av bildet.

Oppgaven var å illustrere en setning eller et vers fra en sang. Det var ikke et vanskelig valg for mine del siden jeg har en håndfull sanger der man finner en enkelt setning jeg kan gå og tenke på i dagesvis. Fordi de enten er urovekkende, vakre, enormt triste eller det på en eller annen måte føles ut som noe jeg kunne fortalt selv om meg selv.

Låta jeg falt på var Gasoline av Halsey, og setningen "Do you tear yourself apart to entertain like me?". Jeg har ingen planer om å gå noe dypt inn i min tolkning av sangen. Men som skuespiller traff låta meg veldig hardt.

 

 

Bildet er gjort i akvarell og lineart penner fra BAS. Jeg ferdigstilte også produktet med Master bruise paletten fra Ben nye, som jeg originalt bruker til sfx sminke. Men lærerne ville at vi skulle bruke den teknikken vi kan aller best, så da kombinerte jeg akvarell og special effect sminke på papiret. Det gjør ikke vond med pluss poeng for eksperimentelle malekunster.

 

#kunst #skole #utdanning #akvarell #tegning
 
 

Det er ikke alt for gæli å sitte på trappa, med sola i fjeset og en iskaldt smoothie i hånda. Hadde det ikke vært for at jeg forsvant helt ut i egne tanker og nå er det pene papirsugerøret blitt akkurat bløtt nok til å ikke holde formen lenger. Så jeg skal helt ærlig talt si at jeg tok av lokket og drakk resten uelegant som bare jeg klarer! Jeg mener, det skjer ikke et øyeblikk at ting er akkuratt så idyllisk som jeg poster det på bloggen. Men det var faktisk helt nydelig å sitte ute i de siste varme solstrålene for dagen.

 

Men nå har jeg funnet en god plass i sofakroken med The lone crows på annlegget og skal egentlig bare sitte med tegneblokka og musikken frem til pus kommer hjem fra bandøving.

Jeg har nemlig kommet litt i gang med blyanten igjen nå i det siste. Vi har hatt en utrolig spennende oppgave i Visuelle kunstfag nå, der vi skulle illustrere et vers eller setning fra en låt som får følelsene våre til å stupe kråke. Så det skal jeg vise dere litt senere.

  

#vår #smoothie #tegning #kunst
 

De siste ukene har jeg absolutt ikke vært noe bra på å ha med meg en vannflaske overalt eller drikke noe annet enn kaffe og min elskede kafkao (basicly kaffe med rå kakao, honning og rismelk) så det er virkelig et mål jeg skal sette meg for denne uka å sørge for at jeg ikke dehydrerer. Det kjennes så på energien og jeg ser det på hud og mørke ringer under øynene at noe mangler. 

Så siden jeg allikevell skulle innom Kremmerhuset for å kjøpe en søt liten oppmerksomhet til en venninne av meg siden jeg bor hos henne noen dager, tok jeg også med meg denne til 29 kroner. Jeg er så svak for den typiske Instagram estetikken. Spesielt når det kommer til kaffe, te, vann med frukt og liknende. 

 

#helse #instagram #foto #newin #innkjøp

 
//tumblr en lørdag kveld//
 

Jeg som var så sikker på at denne uken kom til å bli preget av post show depression og massevis av furting grunnet en liten forkjølelse og at foten min ikke har blitt helt bra igjen. Men til tross for dette sitter jeg i et overaskende godt humør. Ja for i går var min første dag helt uten krykker etter at jeg brakk foten, og selv om alt ikke er helt bra så er jeg sta nok til å ville være bra. Så litt forsiktig, og litt stahet gjør mye.

 

Ellers har turen tilbake til hverdagen etter sirkuslivet vært ganske grei. Denne uka har gått til veldig mye fornuftig. Tur til banken, betaling av regninger, påmelding til UKM, lekser og alt fornuftig som skal gjøres en vanlig og ikke så vanlig students uke.

 

I skrivende øyeblikk har jeg og typen akkurat kommet hjem fra en liten gåtur, jeg har vært så fryktelig rastløs den siste måneden. Men jeg har såvidt kunne begynt med litt pilates og små gåturer igjen. Så når jeg er fit for fight og tilbake på treningssenteret igjen blir det nok litt større trafikk på bloggen med mer motivasjon og mye større glede. Ellers har vi de siste to dagene slappet av maksimalt, laget frokostmat til middag og omvent. Vi sitter sammenkrøpet i sofaen sammen mens jeg surrer litt i min egen boble her på blogg.no og jeg spurte om han ville space ut og spille litt musikk eller tv spill. Som sagt som gjort, men vi diskuterer så smått å lage middag etterhvert, så vi preikast!

 

 

#hverdag #personlig #musikk #trening

 

Husk å følge @Sceneteppe Instagram, SnapChat og Facebook
Etter fem beintøffe forestillinger på rad har jeg hver kveld siden mandag sittet med halspastiller, støttebandasje rundt foten og en kopp kaffe ved siden av meg. Jo for jeg har akkurat vært på eventyr, et eventyr langt inne i et sirkus som holdt til på støperiet i Tønsberg.

Sirkuset bestod av akrobater, dansere, artister fra fjernt og nært. En hypnotisør, dyretemmere, et mystisk dyr i bur, verdens sterkeste dame, en tattovert dame som har temmet ilden, en skjeggete dame en stum klovn fra Gotland og mange mange fler.


 

Jeg tror dette har vært den tyngste forestillingen jeg har gjort noensinne. Ikke på grunn av karakteren min sånn ved det psykiske planet. For de tidligere oppsettningene vi har gjort på støperiet har jeg lagt mye mer av mine egne følelser i, noe som har gjort rollen både enklere, men tøffere å spille. Dette var for første gang på lenge en karakter jeg helt og holdent bare fikk terpet skuespillerteknikk på, rett og slett fordi jeg ikke så meg selv i henne og da måtte være ekstra mye på tærne for å finne de riktige trekkene.

 

Det som gjorde forestillingen virkelig tung er at jeg gjennomførte også forestillingen på et brukket ben, og det har vært nokså nervepirrende. Punkt en fordi jeg overtalte legen min til å la meg slippe gips de to siste ukene jeg egentlig skulle hatt det, punkt to fordi dette var en veldig energisk forestilling med mye løping. Men det hele endte i at det var mange spennende løsninger i forflyttning både før og under forestilling. 

Jeg kan ikke vise stor nok takknemmlighet for alle som har stilt opp og kjørt meg til bussen, latt meg støtte meg på skulderen deres når jeg ikke ville bruke krykker, og når gutta trengte en sminkør oppe i garderobene løp en av dem bare ned til scenen, plukket meg opp og bar meg til garderobene mens de ropte Jeg fanget en sminkør til oss!(bilder i collagen er tatt av Birgitte Osvold)

 

Dagen i dag er min første dag helt uten krykker, og første uke uten teaterøvelse på veldig lenge. Så nå er det tilbake til hverdagen en liten stund, men bare for en liten stund.
 


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits