Pakkliste for natt til første:

Løsbart + lim

Emergency sminke kit, ergo eyeliner og dipomade til bryn + sminkefjerner og q tips 

Sportsteip

Speilrefleks

Polaroid kamera

Kvikklunsj x 2

Questbar x 2

Lommebok

Drikke (både til vors og til selve festen)

Telefonlader 

Sovepose

Hansker

Hettegenser

Skinnjakke

Ekstra bandana 

 

Små tips til utendørs fester (spesielt som den i dag hvor det har regnet og kan bli kaldt):

 

1. Ullundertøy! Du er ikke for kul til ull, og på helt vanlig matbutikker finner du tynne ullplagg som ikke klør. Dette er faktisk alfa omega, beklager å si det.

2. Ha med deg noe lett mat, i mitt tilfelle er det alltid et par proteinbarer, men nå også et par kvikklunsj i tilfelle noen av vennene mine trenger noe innabords. Det er aldri greit å drikke på tom mage. 

Selv liker jeg også å ha fått i meg noe ordentlig, men lett fordøyelig på forhånd. Til frokost spiste jeg glutenfri havregrøt med frosne bær, og til lunsj bakt søtpotet med ost og mais.

3. Gode sko, jeg sverger til boots selv om de kanskje ikke er like gode å danse i. Så blir jeg i det minste ikke våt på føttene. 

 

 

 

Som dere sikkert skjønner skal jeg avgårde i kveld, og er faktisk ikke sikker på når jeg er hjemme med tanke på at jeg kræsjer hos Aida i Sandefjord. Så vi preikast, følg med på Instagram så kanskje det skjer noe der. @Sceneteppe

 

 

#fest #russ #tips #russetid #teater #sminke #skjønnhet
Innlegg om typiske russeknuter så er du sart på prat om badetøy, kondomer og slikt var det synd på deg

 

 

Nå har jeg endelig fått vasket alt sjøvann ut av dreadlokkene og fått igjen varmen etter årets kaldeste bad. For hva gjorde jeg i dag? Jo nå skal du høre.

  

Dette har vært en nokså produktiv dag for meg som russ med store ambisjoner på knutefronten. I dag fikk jeg gjort hele tretten knuter, først noen med klassen, så dro Jenny, Sebastian og jeg ut på eventyr i Stokke og Sandefjord for å unnagjøre en del morsomme (og ikke fult så morsomme) oppgaver.

 

 

Det hele startet med litt småtull mot førsteklassingene, rope skål hvert femte minutt i en time, diskutere størrelsen på bananer og agurker for å så bestemme seg for en og en pakke kondomer med en felles kvinnelig russ inne på en matbutikk, og trening i russebuksa.

 

Etter skolen bar det videre til Fokserød hvor vi skulle bestille mat gjennom drive through kjørende i handlevogn, her låste vi oss ute av bilen og ble stuck en time. Så null kamera her, for det lå inne i bilen med nøklene.

  

 Men vi brukte tiden til overnevnte knute, og Sebastian spiste en Big mac i tre biter. Her forsøkte vi også å dirke opp bilen vår ved å knekke medlemskap kortet mitt til treningssenteret, så det blir jaggu noe å forklare for resepsjonistene når jeg må be om et nytt kort. Men etter dette og en god del flere kom den verste knuta.

 

For i Melsomvik var det seks-syv grader, laber vind og antydning til regn. Jeg hadde overbevist Jenny om å bli med å bade. 

 

 

Når jeg sitter og ser på regnet som høljer ned utenfor er jeg glad vi ikke ventet et minutt lengre med å gjøre dette. Og jeg er ganske glad for at Seb holdt seg på land så vi hadde en hånd da vi skulle opp fra vannet igjen. Det resulterte i noe ganske vakre knær for min del, nå skal det sies at blåmerkene kommer fra sist teaterøvelse fordi jeg får litt for høyt adrenalin rush av teater til å helt tenke over hvor hardt jeg spiller og faller og gjør ting. Men det var for fargerikt etter den skarpe brygga til å ikke ta et bilde.


 

Kald og frossen ville jeg egentlig hjem, men jeg og Seb så vårt snitt til å gjøre en siste knute. Så vi gikk på Statoil, kjøpte kondomer og stod og kjedet oss på doen ti minutter før vi gikk smørblide ut. Ja du skjønner vel selv hva det var vi latet som. Vi var snille og la igjen russekortene våre da.

I morgen er det natt til første, så det betyr selvfølgelig fest med Sandefjords russen. Vi preikast nok etter det en gang!

#russ #russetid #skole #student #trening #styrke #fitness #helse #bade #strand #teater #humor


Jeg tror min ting med russetiden er knutene, virkelig. Alle sånne teite detaljer som både er allment kjent at russen gjør, men også de ukjente som får folk til å stirre en ekstra gang. Jeg har bestemt meg for å gjøre minimum to knuter hver dag, og aller helst flere når mulig. Så med en hel økt under pulten i dag fikk jeg i det minste fullført et par stykker. Min aller nydeligste June satt under pulten ved siden av med tegnebrettet som vanlig.

 Fikk ikke gjort stort annet i dag, for så bar det videre på teaterøvelse. Bildet over oppsummerer kvelden ganske bra egentlig. Der fikk jeg også lånt med meg en helt fantastisk løsbart og lim som skal brukes i en knute nå på Lørdag. Er du Vestfoldruss vet du nok hva jeg prater om, alle andre får bare vente og se. Så hold pusten for det! 

 

 

 

#russ #russetiden #rt #teater #sminke #spesialeffekter 
Da var man døpt og klar for RT16, navnet var ikke noen overaskelse, Lille møll selvfølgelig. Det har alltid vært kallenavnet mitt og det har holdt seg fra jeg var liten og nå tel russetia. Så jeg klager ikke. 

 

Dåpen var ikke store greiene, rektor kom med septer og alt, slo/døpte oss det folka våre hadde bestemt også shotta vi en halv ekkel blanding av te, sitrus, potetmel, granateple  og sukker + krem på toppen. Jeg orka ikke tenkte så mye på alt som var i så jeg svelga det litt som en pille. Smakte det ikke i det hele tatt.

 

 

Det har vært en sånn dag der man søler ut sin superdyre kaffe utover benken ti minutter før du må gå til bussen ,du får hodepine, menssmerter og det generelt skjer dritt på dritt, men vennene dine får deg til å smile allikevel og alt ordner seg på en eller annen måte. Sånne dager er slitsomme, men det ordner seg? Og da er livet egentlig veldig bra.

 

Jeg har store planer om å ta så mange knuter som mulig for å slippe å knyte masse greier i lua, men heller kunne dyppe dusken i bronsje, sølv eller gull. Og selv om dagen har vært ganske daff gleder jeg meg stort til natt til første og tusenfryd som er rett rundt hjørne. #russ #russetiden #russ2016 #rt #samfunn #norge #utdanning 
 

Møt min nye kaktus. Følgere på Instagram har nok fått med seg at den heter Impulskontroll, fordi jeg ikke har noen. Jeg har nemlig falt helt for en tegneserie om Icarus og sola, der Icarus har haugevis av kaktuser som han kaller opp etter de litt negative personlighetstrekkene sine. Så akkurat denne lille kameraten heter Impulskontroll fordi jeg ikke har noen.

 

#plante #hage #newin #kaktus #foto #natur

 

 

Den aller vakreste Sara spanderte på meg en luksus tur til The body shop. Med et stort smil og et "du fortjener det" fikk jeg et nydelig gavekort jeg ikke hadde forventet. Så etter en stressende heldagsprøve kunne jeg dra inn til byen og fange med meg en av produktene fra Spa of the world serien. Jeg hadde allerede myst litt rundt på nettsiden deres for å være sikker på hva jeg skulle ha, men ble stående mellom denne og peelingen med salt fra dødehavet. Derfor pratet med med hun som var på jobb i dag om hvilken som hadde fått best respons. Hun fortalte at det var den med havsalt grunnet de ekstra grove kornene, men da jeg fortalte at jeg ikke trenger særlig grove skrubber var hun helt enig i at det var African ximenia scruben jeg skulle ha. 

 

Førsteinntrykket mitt av denne er absolutt fantastisk, jeg brukte den nå etter trening og er allerede storfornøyd. Man tar sjeldent feil når man ført investerer i noe fra The body shop, men dette er nok en favoritt så langt. Selv om jeg viste den rommet 350 dl var den større enn jeg trodde, og da kan jeg virkelig si meg enig i prissettingen.

 

 

<<I Afrika kaller man ximeniatreet for «livets tre» takket være de mykgjørende egenskapene oljene fra treet har. Denne peelingen gir en lett eksfoliering, samtidig som oljene fukter huden og etterlater huden myk og smidig. Saltskrubben består av finmalte saltkorn som er skånsomme mot huden. >>

 

 

#thebodyshop #skjønnhet #helse #velvære #peeling #


 

 

Statistikkmessig er det aldri noen slager å skrive en innlegg 22:25 på kvelden, men akkurat nå sitter jeg i sofakroken med nypoppet popkorn med sånn to skjeer smør jeg smeltet med hårføneren og en liten klype havsalt på. Sånn om det skulle være interessant at jeg forsøkte å smelte smøret med en hårføner (det var egentlig en slager, jeg anbefaler det til alle stakkars små barn som bare har mikro popkorn liggende). Det store poenget er midlertidig at jeg også sitter i armkroken til kjæresten etter en lang og inntrykksrik helg. 

 

Gårdagen gikk til mitt mesterstykke av å spontanfeire bursdagen min med folk fra flere vennekretser enn det som skulle vært mulig å kombinere. Men til slutt var vi en god miks av kunstnere, skuespillere og musikere trykt inn i en sofa i mange lattermilde timer. Det var så enormt koselig at jeg ikke har flere ord for øyeblikket.

 

Det blei noe filming i løpet av dagen siden jeg har hatt ønskene deres om å ta opp youtube videoer i bakhodet i mange dager nå, men siden jeg har verdens kleineste stemme det øyeblikket jeg vet at det er et kamera i nærheten tar det kanskje ennå litt tid før det skjer noe på den fronten. Men jeg har store planer om at dere skal få en kortversjon av russetiden når syttende mai er over. Alt fra knuter til tusenfryd, treff og tanker bak det hele. Det som allerede er lagt ut finner dere i kategorien min "Russetia 2016".

 

 

#fest #personlig #mat #russ 
 

 

Spis mindre animalske produkter 

skal ikke mer til enn å bytte ut meieriprodukter med plantebasert i ny og ne og lære seg flere vegetariske retter

 

Ta bussen

Jeg mener, du tåler litt ekstra tid på reisen

 

Resirkuler  

Sier seg selv

 

Kast søpla i fuckings søppelkasser 

Dette skriker for seg selv

 

Skru av lyset og vannkrana

 

Økologisk

 

Vennlig og helhjertet 

 

Organisk 

 

 

Min indre (og ytre) hippie gleder seg stort over merkedager som dette, da har man en ekstra grunn til å prate om det man er engasjert over på både blogg og Instagram. Og er det en ting jeg elsker å prate om så er det miljøet, vegansk mat og generelt hvordan gjøre sitt for jorda og samfunnet. Noe jeg også har ganske sterke meninger om, men forsøker så lite som mulig å ta det opp utenom bloggforumet, da jeg blir lett irritert når folk motsier meg på den fronten.
 

 

#samfunn #miljø #helse #vegan #vegetar #hippie #mat
Dette er en veldig rolig dag, jeg har gått mye barbeint, både ute og inne. Ryddet, sydd, lest litt lekser. Men mest bare hatt musikken høyt på anlegget og ikke eksistert, eller bare eksistert. Lagde kaffe med akasie honning, rå kakao og mandelmelk. Og banan pannekaker med dadler og grovhakkede valnøtter, noe jeg har spist to dager på rad nå og mekket sammen til lunsj i morgen.


 

Det gleder meg veldig at dere har begynt å spørre etter videoer. Jeg har kapret Youtube navnet Sceneteppe, men jeg må nesten finne ut hvor/hvordan jeg skal gjøre dette. Sånn med tanke på at jeg aldri har laget noen bloggvideoer selv enda, men alltid en erfaring rikere. Det skal man da få ordnet!.

 

 

#mat #vegan #youtube


 

Her kom endelig bildene som lovet, for jeg tok betrakelig mange flere bilder av Unholy tempest enn de andre artistene. UKM var rett og slett et blast. Herlige artister og supre backstage folk. Etter første forestilling ble jeg med gutta ut for kebab og andre eventyr. Vi lette over hele sentrum etter en søndagsåpen butikk siden jeg og Olga insisterte på is, men ærlig talt, det tok jeg faktisk ingen bilder av.
Babe fant en handlevogn og plutselig var han forsvunnet. Vi fant ham vandrende rolig gjennom parken og plukke med seg det han kunne tenke seg. Det stoppet ved benken, den fikk ikke plass.

 

 

#foto #musikk #konsert #ukm #javielskerukm #humor
 Jeg har kanskje pratet varmt om bursdagsgaven min til meg selv, men mor gjorde også en ganske god jobb. Nå kan jeg virkelig ikke si at jeg mangler noe som helst i sminkekofferten, har virkelig alt jeg trenger til alle anledninger. Du skal i prinsipp ikke se meg i en sminkebutikk på en stund nå.

 

To koster fra Real techniques, en med silikonpensel for eyeliner. For ærlig talt, hvor kult er ikke det? Jeg mener, så snart jeg får tak i teknikken blir det utrolig stilig.

Og jeg valgte å velge en concealer kost til å påføre kontur med, da den spesielt til kontur kostet over to-hundre lappen. Noe jeg kjente heller kunne spanderes på beauty blenderen som er et must med krem kontur.

 

Selve paletten er fra Makeup revolution. Jeg jobbet en del med kontur tidligere, backstage i både teater og dans, men det har alltid vært pudder. Og så veldig mange ganger bare improvisert med et nude palett for øyne og en tilfeldig kost. Det å prøve ut en krem palett var rett og slett fantastisk. 


 

Ellers ble det et par småting med på bestillingen. En all in one blank negllakk som kom med som en bonus på bestillingen, og en tannkrem med aktivt kull siden jeg manglet tyve kroner for å kunne bruke en rabatt kode. Alt i alt er jeg utrolig fornøyd.

 

#sminke #skjønnhet #newin 
 

Det er ikke til å legge skjul på at jeg har flere bilder på lager, og at alle er av Unholy tempest, sånn siden jeg tilbrakte så og si hele dagen i deres selskap. Hold pusten for resten av bildene som kommer i et eget innlegg. Og siden jeg som alltid har det ekstremt koselig backstage med gutta fra Unholy så jeg bare første og siste forestilling denne festivalen, i tillegg til alt jeg så fra storskjermen i artist teltet. Men det jeg så var det høy gåsehud faktor på. Ungdom nå til dags er utrolig talentfulle, og det gleder meg så utrolig å se alle stråle der de hører hjemme.

 

Jeg har fått gleden av å være både konferansier og gledesspreder på og bak scenen et par helger nå, men der sluttet mitt UKM eventyr for i år. Og det har vært et par litt nervepirrende helger, for første gang i verdenshistorien fikk jeg oppleve å ha virkelig sceneskrekk. Men det er en hemmelighet mellom meg (og nå resten av verden) for da jeg søkte jobben som konferansier skrøt jeg selvfølgelig av mine 13 år på scenen om gode erfaring. Nå vet jeg i det minste hva jeg går til når det trengs en programleder. Og at det er noe litt annet enn å drive med fysisk teater.

 

 

Som jeg alltid sier:

Alltid en erfaring rikere - Vaarin's livsmotto 

 

 

 

#teater #musikk #sang #konsert #kultur #kunst #ukm #ukm2016 #javielskerukm

 


 
Ikke fortell det til noen. Men halvparten av tiden er jeg for lat til å faktisk koke kaffe, jeg bruker instant.

En annen hemmelighet er at jeg glemmer å vanne planter. Det er derfor jeg har en kaktus.Jeg elsker frokost-mat og kunne levd på alt jeg lager til frokost og lunsj. Men det ville vært et kosthold bestående av havregrøt, ristet brød, smoothier, bakt søtpotet og linser.

På ren trass sniker jeg grønnsaker inn i kostholdet mitt med tomatpuré på pasta og toast. Kål, gulerøtter og spinat i smoothier.  For til tross for min kjærlighet til frukt er jeg elendig på å spise grønnsaker. Og når alt kommer til alt hater jeg å ødelegge folks planer for dagens middag, så er det ikke jeg som lager maten spiser jeg det jeg blir servert.

 

Jeg er kanskje den lateste vegan spiren du har møtt, men jeg gjør i det minste mitt for jorda.

 

 

"If people are good only because they fear punishment, then we are a sorry lot indeed"

Albert Einstein

 

 

Jeg tror ikke man må være 110% økologisk, vegansk og cruelty free for å gjøre en endring. Det å gjøre det 80% av tiden er tross alt 80% mer en mange andre gjør. Så gjør greia de. Ikke la deg bli kjeftet på av ekstrem veganere, ikke la kjøttetere le av deg for å velge bort noe. Ikke vær redd for å ta et par skritt tilbake fra tid til annen, for det er lov. 

 

 

#kosthold #helse #vegetar #vegan #kaffe #planter #frokost #sitat
 

 

Håndtverkeren i Sandefjord har for mange herlige retro/vintage produkter til å ikke ha med noe hjem i ny og ne.

#retro #motorsykkel #sukkerfri
 

Jeg har bare rukket å være våken en snau time, men så langt har dette vært en fullverdig morgen. Da jeg åpnet persiennene var solen allerede høyt på himmelen til å være åtte på morgenen, og det var akkurat er florlett skylag over så det ble et behagelig lys. Etter to minutter i dusjen måtte jeg bare være litt barbeint ute, så jeg tok en bitteliten tur ut i hagen med bare føtter for å kjenne på vårens første dager.Nå sitter jeg med den berømte kaffekoppen faste følgere og Instagram bekjente kjenner så godt. Kaffe, sukrin gold og kokosnøttmelk. Men jeg har også en bok i fanget. 1001 malerier man må se før man dør. Det er mange malerier, men jeg har begynt å jobbe meg gjennom pre1400s, altså man starter på antikkens Egypt og blar seg frem til universell gotisk stil, før det bytter tidsalder. 


 

Terje kom med den teorien at siden boka heter 1001 painting you must see before you die, så kan det være den faktisk eksploderer når jeg har sett siste maleri, for en bursdagsgave da gutta!

Men uansett, en nydelig bok jeg ikke viste at jeg trengte en gang.

 

#kunst #bok #litteratur #kunststudent #maleri

 


Hva heter du på Instagram?

Klikk følg og sleng igjen en kommentar med navnet ditt! Jeg trenger ny inspirasjon og vil gjerne se noen andre bloggeres brukere.

 

 

#inspirasjon #foto #instagram
 

Dagen har så langt vært en evigvarende trang til å skrike "LIVET" akkurat slik Embla i teatertroppen min gjør når ting er shit, eller shit er bra eller hva det nå enn måtte føles som.

Mest fordi jeg var så gretten til morgenen i dag at folk skygget vei for meg da jeg gikk til skolen. Orket ikke gjøre en dritt mer på morgenen enn å sminke meg og drikke kaffe. Jeg viste ikke hva jeg hadde i skolebagen, brydde meg ikke med å finne et spenstig antrekk og ville ikke planlegge å snike inn en treningsøkt etter skolen.

 

Læreren dukket ikke opp.

Og mer var det ikke å si om den saken, så da gjaldt det bare å ta den timeslange bussturen hjem igjen, og drikke is-teen jeg lagde i går. Grønn te med gojibær, og agave sirup. Da kjente jeg motivasjonen for dagen stige et hakk, kanskje jeg skulle slenge sammen noe supergodt og vegansk til frokost? 

Som sagt som gjort: Glutenfri havregrøt kokt på usøtet mandelmelk, toppet med mangobiter, kokosmelk og kanel. Akkurat det som trengtes. 

 

Da humøret var på bedringens vei tittet jeg innom Bli vakker sin nettside. Hadde jeg ikke sett på Instagram at de hadde 35% på alt fra Real techniques i dag? Joda, så bursdagsgaven min fra mor ble bestilt derifra for en times tid siden.#personlig #vegan #skole #mat #sminke


#russ #russetiden #russ2016 
Dersom du ikke tåler jenter i badetøy var det jævlig synd for deg. Tåler du ikke utildekkede ben får du bare klikke deg ut fra bloggen for denne gang


 

Hvor perfekt er det ikke at når du først bestiller en bursdagsgave til deg selv, så komme den på selve dagen? Jo for nå har det seg sånn at jeg egentlig ikke har handlet badetøy de siste tre-fire årene, men badet i trenings shorts og undertøy når man først har vandret forbi en strand.

Nå er jeg trygg noen sesonger fremover!

Det er litt skummelt å bestille badetøy over nettet, siden man må måle, sjekke og sammenlikne størrelser. Men tar man seg den ekstra tiden er det så verdt det når pakka kommer i posten. 

 

 

#badetøy #bikini #victoriassecret #sommer #newin 
 

#media #avis #sosialemedier #PR

 
Ihvertfall en liten sniktitt på det!#hår #dreads #dreadlocks #mote

 

UKM nærmer seg med stormskritt, og som konferansier er det min jobb å fremme alle andre artister, noe det ble skrevet en herlig artikkel om i avisa i dag. Jeg har ikke artikkelen for hånden akkurat nå, men jeg slenge den ut her i løpet av de neste dagene.  

 

Ellers ser jeg virkelig frem til den kommende helgen, morgendagen starter med lydprøver og liknende før jeg skal avgårde på en fest til en klassekamerat. På Søndag morgen bærer det tilbake til Sandefjord for å gjøre et kick ass show som konferansier. Og som jeg gleder meg! Nå skal jeg bare få gjort en fantastisk jobb og forsøke å bli sendt videre til fylkes-festivalen. 

 

 

#kultur #ukm #musikk #teater #sandefjord


#kunst #foto #collage


Til tross for hauger og lass av viktige ting som skjer nå den siste tiden på skolen for alle i VG3 så har jeg noen ganske herlige kulturelle avbrekk i ny og ne. Ikke bare er det alltid en eller annen forestilling eller teaterøvelse, men jeg henger ganske ofte med kjæresten ut på konsertene hans og fotograferer for bandet, ja det har vel faste lesere fått ganske greit med seg. Om ikke finner du alt av innlegg om musikerlivet i "Konserter" kategorien.

 

Nå skal jeg også være konferansier på UKM til helgen, og jeg gleder meg stort. De siste dagene har det vært telefonmøter og meldinger frem og tilbake med både ansvarlige for kulturmønstringen og Sandefjords blad. Jeg er ganske imponert over jeg selv over å gjennomføre et telefonintervju da jeg ble ringt opp midt i en treningsøkt, hoppet av apparatet og spurtet til garderoben, og jeg tror artikkelen blir veldig god. Så jeg holder litt pusten for å se hvordan det går.

 

 

#kultur #musikk #konsert #teater #ukm
 

Først og fremst ville jeg si takk for den gode responsen på innlegget "Når russen griper inn". Sidevisningene har skutt i være de to siste dagene, og flere har stoppet meg personlig for å si at det var bra gjort av meg, og liknende. >Link til innlegget<

 

 

Generelt er jeg veldig glad jeg tok opp bloggplattformen igjen, og dere kan følge Sceneteppe på blogg.no, Instagram, Facebook, Snapchat og youtube. Foreløpig er det ingen videoer på kanalen, men så snart jeg får planlagt nærmere hva jeg vil med Sceneteppe navnet skal jeg få satt meg ned og lagt ut noe.

 

(Og her har dere noen bilder av katta fordi han var overraskende fotogen i dag)

Alle de små blogg tankene begynner sakte men sikkert å tikke inn i hodet igjen, fine bildemotiver, valgets kvalm hvorvidt jeg skal ta med kameraet ut døra eller ikke, har jeg gjort noe skriveverdig den dagen og liknende. Jeg tror spesielt kjæresten min merker det veldig godt at jeg har begynt å skrive igjen. Tanker om å gå ut og fotografere når det er meldt godt vær, penere mat, små gledesutbrudd over koselige kommentarer og lesertall topper. Generelt tar Instagram feberen seg bare til litt nye høyder.

 

Så et lite takk og tjolahopp til dere som klikker inn her, og husk å følge Sceneteppe på Facebook

>HER<

 

 

#kaffe #katt #foto #blogg #hverdag


If you have to fight, punch first and punch hard.

 

#mandag #trening #motivasjon

 
 

#foto #collage

 
 

Foten min har ennå ikke blitt helt bra etter at jeg brakk den for halvannen måned siden, så i dag dro jeg frem sports-teip for å se om det hjelper noe. Og det går forsåvidt greit å gå som før, men løping og hard belastning på høyre fot er ikke på tale om enda. Dette er hakket over frustrerende.

 Derfor gikk dagens treningsøkt på lår, rygg og bryst.

Men også en forlenget og mer intensiv runde med tøy og bøy som jeg alltid gjør hver morgen eller kveld. Mest for å bli smidigere, men også for å nærme meg å kunne gå opp i hodestående og så å kunne stå på hender uten støtte.


#trening #styrke #helse #livsstil #treningsskade  
Kjære småfrøkner på andre rad i bussen på vei hjem i går kveld. Det må ha vært en fryktelig flau opplevelse der dere satt med Tuborg og Smirnoff med ørepropper, danset og pratet høylytt da ho nesten bakerst i bussen, med røde dreads og russegenseren på sender dere voksenblikket. For tenk, jeg overhørte samtalen deres, og det at seksten-åringer drikker er ikke uvanlig. Men ærlig talt, ikke gjør det på bussen klokka ni på kvelden?  

Men min øyeblikkelige reaksjon var egentlig ikke å ta tak i situasjonen. Det gikk da ikke noen utover noen andre at dere snek en ølboks opp av veska innimellom? Vi fikk øyekontakt og jeg hevet et øyenbryn, viste tegn til at dere burde legge sakene ned i bagene igjen. For som sagt, da dere fortalte en annen passasjer at dere var seksten år gamle våknet mom-friend delen av meg og man kunne nok se øynene mine lyse av "oh no you didn't? shit's going down kiddo".  Jeg ville la dere slippe billig unna med et blikk og en sur mine fra min side, men da dere ikke tok tegninga labbet jeg enkelt og greit bort til buss sjåføren så han kunne ta seg av problemet. 

 

Jeg kjenner bare at om dere først skal være dumme nok til å begynne å drikke i en alder av seksten, kan jeg i det minste sette en støkk nok i dere til at dere ikke drikker offentlig og kan risikere større konsekvenser enn å måtte gå de siste 15 minuttene hjem.

 

Så alt i alt, beklager at jeg fikk dere kastet av bussen.

(Men jeg tror dere hadde godt av det)

 

Kjærlig hilsen dagens ungdom og dagens russ

 

 

 

#samfunn #alkohol #fest #russ #russ2016
 

 

Dette kan virkelig se ut til å bli en god helg med to av mine favoritt mennesker noensinne. Først og fremst skal jeg og min aller kjæreste homegirl, Jenny gjøre en viktig del av forberedelsene til russetia, joda det er på tide å stryke på merker og liknende på buksa som skal elskes ihjel i løpet av hele mai.

Senere drar jeg til typen, aner ikke når han kommer hjem fra band-øving, men vi tar livet som det faller seg.

 

 

 

Dagens gode ord om de plantebaserte dagene mine går til alpro sin soya & coconut yoghurt. Den sammen med frosne bær og litt sukrin gold er noe av det beste som finnes på solfylte dager. 

 

Husk å følge Sceneteppe på Facebook

 

 

#hverdag #russ #russ2016 #vegan
 


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits