Her om dagen lagde jeg og Bjørn nachos. Eller jeg kom sent hjem fra jobb som alltid og han disket opp med nachos, tomatsaus og guacamole. Så vi satt igjen  med to avocado kjerner, og babe foreslo at vi skulle prøve å plante et tre. Så jeg mener, hvorfor ikke? 

 

Så her har dere dag én av, vel mange. Kanskje jeg lager et innlegg om et halvt års tid om hvordan man gror et avocado tre. Men inntil videre, her har dere hvordan første steg ser ut. Ellers finner man haugevis av trinn for trinn sider ute på det store internettet. 

 

#hage #plante #avocado 

 
 

Vannfarger, blekk, HB blyant og 0,05 penn

Sirkus Imaginatio 

 Det å skape er en evig læringsprosess, og selv om jeg nå etter å ha studert kunst i tre år ikke har noen planer om å ta noen videre utdannelse innenfor det har jeg fortsatt store ønsker om å fortsette å uttrykke meg på papiret og utvikle ferdighetene mine. Det å være i stand til å kunne få sine tanker ned på papiret vil man aldri angre på å ha lært seg. 

 

Her har dere hva jeg jobber med for tiden. Jeg bladde gjennom bilder fra sist forestilling og fikk plutselig en tanke om at det hadde sett utrolig bra ut i blekk og vannfarger. Så dette er da resultatet så langt. 

 

#kunst #maling #tegne #utdanning #teater #sirkus 
 
 

 

De såre morgentimene får jeg sjeldent med meg for tiden med mindre jeg ikke ha sovet den natten i det hele tatt. Men da jeg sovnet så uendelig fort etter jobb og en lang sykkeltur i yrende regn i går våknet jeg 05:52 i dag, helt av meg selv. Det virker kanskje ikke så urimelig på en hverdag, men jobber man ettermiddag skal helst døgnrytmen din tilpasses et noe senere tidspunkt på dagen.

 

 

Det positive er at jeg nå har uendelig god tid til å nyte morgenkaffen, høre på musikk og jobbe videre med noen bilder jeg planlegger å bruke som promotering for at jeg skal begynne å ta oppdrag innen kunst. Som dere kanskje har fått med dere har jeg jo studert kunst i tre år. Så når jeg allikevel er i situasjonen å tjene inn for videre utdanning kan jo dette være en god investering i tiden min. En annen god ting er at det faktisk er disse timene når verden våkner til at jeg føler meg mest levende. Så det å våkne av seg selv til fuglesang og morgendugg er noe av det vakreste jeg vet om. 

#morgen #frokost #kaffe #tanker 
 

Det var en søvnløs natt, men jeg klager absolutt ikke. For da jeg skulle slippe ut katten rett over fire begynte det å buldre ute, små og store lysglimt fant sted titt og stadig, så jeg sparket av meg sokkene og løp ut for å se på himmelen.

 

 

Se for deg at himmelen virkelig er delt opp i Nord, Sør, Øst og Vest. I Øst brenner himmelen i rosa og blodrødt, i Vest ser du en dobbel regnbue. I Sør ser du noe som nærmer seg et blodhav, og i Nord bader himmelen i skyer og underlig blått lys. Oppi alt dette skjer det jevnlige innslag av lyn både foran og bak regnbuene. Nei det tok en stund før jeg fant frem kameraet der jeg stod målløs i regnet, men det er ikke alt det er men å se gjennom et kamera. #foto #natur #himmel #lys #vær
 

Gode lørdager fylt med gode vaner. Bøker, lett yoga, kaffe og mat laget fra bunnen av. Da kunne ikke livet vært stort bedre. Fikk akkurat en telefon fra kjæresten min som spiller på Tons of rock i år, og når attpåtil giggen hans gikk så bra som den gjort kan jeg ikke annet enn å smile. Du finner dem som Unholy tempest på youtube, facebook og Instagram sånn om det skulle være av interesse.

 

 

Frokosten tok jeg med ned til karpedammen i hagen med en god bok. Så morgenidyllen kan jeg absolutt ikke klage på. Det skal egentlig mye til å slå akkurat dette.


Havregrøten i dag består av havregryn, kokosnøttmelk og chiafrø. Toppet med mango, nektarin, panøttsmør, mørk sjokolade og litt honning. Og jeg kjenner at det er noe jeg må lage mye oftere, da havregrøt også er utrolig lett å dandere pent og pyntelig i ren Instagram stil. 

 #mat #helse #havregrøt #lørdag
 

Når både du og babe er opptatt med både jobb og artist livet blir det ikke så alt for ofte overskudd til kjærestedager, men man gjør så godt man kan. Selv om det betyr lange bussturer for begge, tidlige morgener og å gå den ekstra meteren titt og stadig.

 


 

Bjørn skal ha creds for mange av bildene dere ser på bloggen da han er verdens godeste og tar de aller fleste for meg når jeg foretrekker det fremfor selvutløser. Han ler ikke når jeg drar frem kameraet fordi noe er Instagram verdig, og når jeg setter meg ned med bloggen driver han tålmodig med sitt til jeg er ferdig. Nei du, å være en bloggers kjæreste skal ha litt creds for å være helt ærlig. 

 

Ellers jobber jeg for det meste med å komme inn i nye rutiner etter skolen, bli vant med å jobbe ettermiddag, snike inn treningsøkter og lese ut bøkene jeg ikke engang husker hvor lang tid det er igjen av lånetiden på biblioteket. Ha en strålende uke alle sammen! Det skal ihvertfall jeg. 

 

 
#jobb #karriere #kjæreste 
 


Søndager er så uendelig herlige. Sove lenge, store kaffekopper og null bh. For å være ærlig er det de største kriteriene for en god dag. Spesielt når man ikke en gang trenger å stå opp tidlig på mandag, ja når man jobber ettermiddag blir det bare sånn. For jeg mener, når man går glipp av alt det sosiale som skjer hver en lang sommerkveld, må man i det minste kunne skryte av at man kan sove lenge. 

 

 

Kaffekoppen er også helt ny. P bestemte seg for å gå til innkjøp av litt Death wish merch, og da jeg fortalte at jeg hadde kaffen liggende slang han like godt inn et par ekstra kopper til meg også. Noe som en uendelig koselig da jeg synes designet på både den vanlige koppen og termos koppen har et ganske stilig design. Eller hva synes dere?
 

 

#interiør #utdanning #jobb #kaffe
 

Familien vokser

 

 

#kaktus #plante #interiør #hage #natur #blomster #alternativ #hippie

 

Gårsdagen var ikke særlig planlagt, men endte fryktelig bra. Jeg dro selvfølgelig til skolen for å sjekke eksamens listene, jeg har allerede hatt to skriftlige og to praktiske eksamener, men har fått høre at man skal opp i muntlig i tredje klasse så måtte selvfølgelig dra inn og sjekke hver dag. 

Til min gode overraskelse stod jeg ikke på noen av listene i dag heller, så jeg kunne offisielt ta sommerferie. Dette endte opp med å drikke kaffe med en kamerat fra psykologi klassen min. Kaffe på Håndverkeren, kaktus jakt på Floriss, bueskyting og sushi. En tettpakket dag med mye trasking, var sånn passe sliten da jeg kom hjem.

 Det var merkbart at jeg ikke har tatt i en bue på noen år nå, og det tok litt tid å skyte seg inn på blinken igjen. Men så gikk det bedre og bedre til strengen rev av en bit hud mellom fingrene selve strengen ligger. Vanligvis surrer jeg bare et plaster eller en stoffbit rundt og fortsetter. Men det hadde jeg ikke for hånden, så beit tenna sammen et par skudd før håndkledet måtte kastes inn. 

 

#skole #sport #bueskyting #mat #sushi

 

Etter fire dager barbeint ble det kanskje på tide å dra på seg joggeskoene igjen. Føttene er litt ømme etter å ha løpt Tønsberg rundt mer enn en gang, men jeg kjenner at sommerens bare føtter, festivalliv, bademuligheter og lettkledde dager er alt som skal til for litt ordentlig sjelero etter videregående. Nå skal det sies at jeg bare har gjort 3/5 eksamener, men når alt kommer til alt er ikke det så stressende som å gjøre eksamener mens man har vanlig undervisning, prøver, fremlegg og høringer på samme tid.Nå har jeg faktisk tiden til å vandre barbeint, spise nok og trene når jeg vil og ikke panisk de dagene jeg faktisk har tid.

 

 

Badet er også klart for sommeren med økologisk såpe og solkrem hele veien. Man vil aldri angre i å investere i gode produkter som er gode for huden, spesielt nå om sommeren. Leiligheten blir fort varm da det ikke er så enormt store vinduer, men jeg kjører på med smoothier og hjemmelaget iskaffe for alt det er verdt. 

Noe som minner meg på at jeg satte ut kaktusene mine litt, de må jeg huske å flytte inn når det nærmer seg kveldinga.

 

 

#helse #livsstil #mat #økologisk #hippie #sommer #utdanning #skole
 

Mot alle eksamensodds fikk jeg gjort min del som artist på Tønsberg middelalderfestival i år også.

Ildshow, parader, større og mindre stunt av og på scenen. Det er litt det jeg lever for på slike festivaler, og spesielt med tanke på at jeg alltid reiser med teatertroppen De munnfulle. 

 


Festivalene for meg er en god blanding av stress og sjelero. Det er alltid noe som må gjøres, men det er også alltid tid til å ta en pust i bakken og bare nyte tilværelsen. Lage mat over båle, trene utendørs, bade i nærmeste sjø eller innsjø. Man får en pause fra det hektiske mer moderne og kan løpe rundt barbeint mens man gjør det man liker aller best. For min del er akkurat det teaterlivet. 

 

 

#festival #historie #tønsberg #middelalderfestival #natur #blomster #hår #skjegg #dreadlocks #hippie #mat #livsstil #vegan

For noen uker siden begikk jeg mesterstykket å vaske øreproppene mine i vaskemaskinen. Ikke noe sjakktrekk, og om så et fryktelig dårlig ett. Men det motiverte meg til å sette av litt ekstra cash frem til nå for å anskaffe et virkelig bra par. Det har vært en prøvelse å bytte mellom å ikke ha musikk, i det hele tatt og å bruke et par i meh-kvaliteten til tredve kroner. Men da jeg endelig kunne labbe inn på platekompaniet  var det verdt å vente litt for den ekstra kvaliteten.

 

LSTN sine produkter er i treverk akkurat som mange instrumenter, noe som gir en litt mer kick ass lyd etter min mening. De er en stor ressurs for hørselshemmede og produktene deres ser generelt stilige ut. Så jeg er storfornøyd og kan ikke annet enn å anbefale dere det samme.

 

 

#musikk #elektronikk #newin


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits