"Kode for å importere bloggen min til Nouw: 2223034331"
//Foto: Håvard Flaatten//

 

Første eksamen er over, helgen er i gang og RT er offisielt over og ut. Vel det har den vært en stund, men jeg har rett og slett ikke orket å åpne bloggen på litt for mange dager nå.

Men alt i alt var russetiden kick ass.

 

Natt til første 

Russens dag på Tusenfryd

Natt til syttende 

72 knuter

Borgertoget

 

Og det er vel det jeg rakk å få gjort, men dere har gitt enormt god respons på det jeg har fortalt om knutene jeg har drevet med. Blant annet da jeg gjorte tretten knuter på en dag. Dere finner alt jeg har skrevet om rissetiden i kategorien Russetia 2016. Det eneste store jeg kanskje ikke har pratet om enda er vel fotballkampen russen var med på for å skape liv, natt til syttende og russetoget. Så shout out til kjentfolk som kjører og med stor glede stopper og spør om jeg skal sitte på.

 


 

Syttende mai var et evig kaos av dårlig planlegning fra min side da jeg egentlig hadde tenkt å ditche hele grunnlovsdagen bare for å grille og kose meg med typen, Eivind og familyn hans. Det som faktisk skjedde var at jeg så toget i Stokke, dro hjem og fikk i meg litt mat før jeg dro videre til Sandefjord og gikk i borgertoget der. Vaset rundt med Oliver og Robin en stund før jeg dro videre for den originale planen. William skulle samme vei så jeg fikk faktisk kjøre fra Sandefjord til Stokke. Underveis blei jeg også spottet av Embla og typen hennes, så istedenfor å måtte ta buss fikk jeg igjen kjøre, denne gangen fra Stokke til Åsgårdstrand. 

 
Men endelig var det attende mai, og jeg kunne skifte fra det mest skitne plagget jeg eier, til et helt rent skjørt og strømper, joggesko og skinnjakka. Og når alt kommer til alt hadde jeg en koselig russetid. Om en stund tenker jeg å lage en liten recap video som et svar til alle avisartikler som er mot russetiden, men det skjer ikke før etter eksamenstiden er over og jeg har fått igjen pusten. 

 

#russ #russetid #17mai #samfunn #humor #foto 

 


Det overasker meg egentlig ikke lenger at jeg klarer å rote meg bort i sånt som dette lenger. Det er egentlig ikke store greinene (pun intended). Jeg skulle klatre i et tre og overvurderte min evne til å svinge med elegant ned fra en litt for høy grein. 

 

Men shit happens, det svei noe veldig i går så jeg var litt pyse og sov med en improvisert løsning å fukte en støttebandasje og surre lett rundt armen. Og nå merkes det nesten ikke lenger, så dagen fortsetter som planlagt. Først skal jeg på mitt livs første fotballkamp, da russen kommer gratis inn som gledesspredere der før det bærer videre på fest. For i morgen er det jo faktisk syttende mai? Siste dag med den berømte buksa og siste dag jeg kan tagge bilder på Instagram med RT2016.

Nyt dagen videre gutta

 

 

 

#russ #russetiden #fotball #klatring #skole #student #hage
 

Siden dere synes det er så hysterisk morsomt når jeg prater om alt det merkelige jeg driver med i russetida kommer jeg med en kort oppdatering om hva som skjer. 

Nei nå skal du høre... Vel det er ikke noen lang historie bak, men kort historie enda kortere så kom Jenny bort for å gjøre siste innspurt med russeknutene før syttende mai. Så fikk jeg nok til å dyppe dusken i sølv og ho i bronsje. Så naboene fikk den store gleden av å se to små russ heise buksene sine opp i flaggstanga og løpe ti runder rundt den.

 

 

#russ #russetid #humor #skole #student #samfunn 


 
 

Bonuspoeng til de som kan tenke seg hvilken knute jeg planlegger å gjøre nå til uka.

 

 

#russ #russetiden #skole #student #kunst #teater #teatersminke


Menneh gutta? Tusenfryd, skal vi bare si at det blir noe av. Så vi kan bestille billetter.
 

Og det blei det tenk. Etter en slitsom dag bar det av sted, fem Stokke unger og en rømling fra Larvik inn i en bil med aux kabel og en radio som måtte dyttes på plass med ujevne mellomrom. Det var egentlig en herlig tur med mye mimring, da jeg har kjent både Jenny og Emil siden vi gikk i første på barneskolen, men etter ungdomsskolen forsvant vi tel forskjellige linjer og et par forskjellige skoler. 

 

MEN tilbake til turen. Jeg er den type person som alltid ser for seg at karuseller og baner kommer til å gå i oppløsning når jeg sitter på, men jeg tenker fuck it og gjør det allikevel. Så hele køen murrer jeg irritert over at vi kommer til å dø, men når vi kommer ut av banen er jeg verdens muntreste og synes det var verdens koseligste ting noensinne å henge opp ned. 

 


 

Det var ikke en ekstremt spennende dag, det skal jeg være ærlig å si. Men det var koselig, og det var et avbrekk fra hverdagen. Etter dagens eventyr dro vi tilbake til Stokke for pizza og kakao hos meg, tror folk var ute av huset i tre tiden. Så jeg stod ikke opp før elleve. Da var det digg med pizza og kaffe til frokost. Skikkelig pusekaffe med honning og mandelmelk.

 

#russ #russetid #tusenfryd #tivoli #reise #mote
 
 

Det var virkelig en god plan å vorse et par-tre timer før vi vandret videre til Skjellvika i går, hjælpes så koselig det var. Fikk i oss lit mat, jeg limte på barten, tok litt bilder også bar det av sted. Oppsummering av kvelden finner du >HER<#russ #russetid #fest #mat #foto #polaroid

 
 

Hvordan oppsummere gårsdagen? Idet jeg ser gjennom kameraet tok jeg ikke så alt for mange bilder, og selv om det var litt kaos var det et koselig kaos. Det blei vist både vors, fest og nach, men jeg var den typiske barnevakten denne gangen, så det er egentlig ikke så alt for mye å prate om. Mye kjentfolk og lite drikke, jeg glemte kort sagt å drikke etter vorset, men grunnet alt for lite vann og mat sitter jeg med tidenes første hodepine etter en fest. Heldigvis våknet jeg til at Aida var verdens nydeligste med kaffe, isvann og rundstykker.

 

Det var uventet mange jeg ikke kjente som kom bort og sa de leste bloggen min, jeg ble spesielt stolt da det kom en fyr og ropte ut "Var det ikke du som gjorde tretten knuter i går? Jeg leser bloggen din!" Akkurat det var hysterisk morsomt. Og før dere spør må jeg skuffe dere med at jeg bare gjorde tre knuter i går. Men i morgen er det mandag og en ny uke, med både knuteglade klassekamerater og en tur til Tusenfryd, så da har jeg mye å prate om. Men jeg tok noen superkoselige bilder på vorset hos A, så det kommer fortløpende. Akkurat nå blei jeg endelig sulten så jeg skal sannelig lage bakt søtpotet, snakkes plutselig.

 


 

#fest #russ #mat #helse #musikk #kultur

 

 

Pakkliste for natt til første:

Løsbart + lim

Emergency sminke kit, ergo eyeliner og dipomade til bryn + sminkefjerner og q tips 

Sportsteip

Speilrefleks

Polaroid kamera

Kvikklunsj x 2

Questbar x 2

Lommebok

Drikke (både til vors og til selve festen)

Telefonlader 

Sovepose

Hansker

Hettegenser

Skinnjakke

Ekstra bandana 

 

Små tips til utendørs fester (spesielt som den i dag hvor det har regnet og kan bli kaldt):

 

1. Ullundertøy! Du er ikke for kul til ull, og på helt vanlig matbutikker finner du tynne ullplagg som ikke klør. Dette er faktisk alfa omega, beklager å si det.

2. Ha med deg noe lett mat, i mitt tilfelle er det alltid et par proteinbarer, men nå også et par kvikklunsj i tilfelle noen av vennene mine trenger noe innabords. Det er aldri greit å drikke på tom mage. 

Selv liker jeg også å ha fått i meg noe ordentlig, men lett fordøyelig på forhånd. Til frokost spiste jeg glutenfri havregrøt med frosne bær, og til lunsj bakt søtpotet med ost og mais.

3. Gode sko, jeg sverger til boots selv om de kanskje ikke er like gode å danse i. Så blir jeg i det minste ikke våt på føttene. 

 

 

 

Som dere sikkert skjønner skal jeg avgårde i kveld, og er faktisk ikke sikker på når jeg er hjemme med tanke på at jeg kræsjer hos Aida i Sandefjord. Så vi preikast, følg med på Instagram så kanskje det skjer noe der. @Sceneteppe

 

 

#fest #russ #tips #russetid #teater #sminke #skjønnhet
Innlegg om typiske russeknuter så er du sart på prat om badetøy, kondomer og slikt var det synd på deg

 

 

Nå har jeg endelig fått vasket alt sjøvann ut av dreadlokkene og fått igjen varmen etter årets kaldeste bad. For hva gjorde jeg i dag? Jo nå skal du høre.

  

Dette har vært en nokså produktiv dag for meg som russ med store ambisjoner på knutefronten. I dag fikk jeg gjort hele tretten knuter, først noen med klassen, så dro Jenny, Sebastian og jeg ut på eventyr i Stokke og Sandefjord for å unnagjøre en del morsomme (og ikke fult så morsomme) oppgaver.

 

 

Det hele startet med litt småtull mot førsteklassingene, rope skål hvert femte minutt i en time, diskutere størrelsen på bananer og agurker for å så bestemme seg for en og en pakke kondomer med en felles kvinnelig russ inne på en matbutikk, og trening i russebuksa.

 

Etter skolen bar det videre til Fokserød hvor vi skulle bestille mat gjennom drive through kjørende i handlevogn, her låste vi oss ute av bilen og ble stuck en time. Så null kamera her, for det lå inne i bilen med nøklene.

  

 Men vi brukte tiden til overnevnte knute, og Sebastian spiste en Big mac i tre biter. Her forsøkte vi også å dirke opp bilen vår ved å knekke medlemskap kortet mitt til treningssenteret, så det blir jaggu noe å forklare for resepsjonistene når jeg må be om et nytt kort. Men etter dette og en god del flere kom den verste knuta.

 

For i Melsomvik var det seks-syv grader, laber vind og antydning til regn. Jeg hadde overbevist Jenny om å bli med å bade. 

 

 

Når jeg sitter og ser på regnet som høljer ned utenfor er jeg glad vi ikke ventet et minutt lengre med å gjøre dette. Og jeg er ganske glad for at Seb holdt seg på land så vi hadde en hånd da vi skulle opp fra vannet igjen. Det resulterte i noe ganske vakre knær for min del, nå skal det sies at blåmerkene kommer fra sist teaterøvelse fordi jeg får litt for høyt adrenalin rush av teater til å helt tenke over hvor hardt jeg spiller og faller og gjør ting. Men det var for fargerikt etter den skarpe brygga til å ikke ta et bilde.


 

Kald og frossen ville jeg egentlig hjem, men jeg og Seb så vårt snitt til å gjøre en siste knute. Så vi gikk på Statoil, kjøpte kondomer og stod og kjedet oss på doen ti minutter før vi gikk smørblide ut. Ja du skjønner vel selv hva det var vi latet som. Vi var snille og la igjen russekortene våre da.

I morgen er det natt til første, så det betyr selvfølgelig fest med Sandefjords russen. Vi preikast nok etter det en gang!

#russ #russetid #skole #student #trening #styrke #fitness #helse #bade #strand #teater #humor


Jeg tror min ting med russetiden er knutene, virkelig. Alle sånne teite detaljer som både er allment kjent at russen gjør, men også de ukjente som får folk til å stirre en ekstra gang. Jeg har bestemt meg for å gjøre minimum to knuter hver dag, og aller helst flere når mulig. Så med en hel økt under pulten i dag fikk jeg i det minste fullført et par stykker. Min aller nydeligste June satt under pulten ved siden av med tegnebrettet som vanlig.

 Fikk ikke gjort stort annet i dag, for så bar det videre på teaterøvelse. Bildet over oppsummerer kvelden ganske bra egentlig. Der fikk jeg også lånt med meg en helt fantastisk løsbart og lim som skal brukes i en knute nå på Lørdag. Er du Vestfoldruss vet du nok hva jeg prater om, alle andre får bare vente og se. Så hold pusten for det! 

 

 

 

#russ #russetiden #rt #teater #sminke #spesialeffekter 
Da var man døpt og klar for RT16, navnet var ikke noen overaskelse, Lille møll selvfølgelig. Det har alltid vært kallenavnet mitt og det har holdt seg fra jeg var liten og nå tel russetia. Så jeg klager ikke. 

 

Dåpen var ikke store greiene, rektor kom med septer og alt, slo/døpte oss det folka våre hadde bestemt også shotta vi en halv ekkel blanding av te, sitrus, potetmel, granateple  og sukker + krem på toppen. Jeg orka ikke tenkte så mye på alt som var i så jeg svelga det litt som en pille. Smakte det ikke i det hele tatt.

 

 

Det har vært en sånn dag der man søler ut sin superdyre kaffe utover benken ti minutter før du må gå til bussen ,du får hodepine, menssmerter og det generelt skjer dritt på dritt, men vennene dine får deg til å smile allikevel og alt ordner seg på en eller annen måte. Sånne dager er slitsomme, men det ordner seg? Og da er livet egentlig veldig bra.

 

Jeg har store planer om å ta så mange knuter som mulig for å slippe å knyte masse greier i lua, men heller kunne dyppe dusken i bronsje, sølv eller gull. Og selv om dagen har vært ganske daff gleder jeg meg stort til natt til første og tusenfryd som er rett rundt hjørne. #russ #russetiden #russ2016 #rt #samfunn #norge #utdanning 


#russ #russetiden #russ2016 
Kjære småfrøkner på andre rad i bussen på vei hjem i går kveld. Det må ha vært en fryktelig flau opplevelse der dere satt med Tuborg og Smirnoff med ørepropper, danset og pratet høylytt da ho nesten bakerst i bussen, med røde dreads og russegenseren på sender dere voksenblikket. For tenk, jeg overhørte samtalen deres, og det at seksten-åringer drikker er ikke uvanlig. Men ærlig talt, ikke gjør det på bussen klokka ni på kvelden?  

Men min øyeblikkelige reaksjon var egentlig ikke å ta tak i situasjonen. Det gikk da ikke noen utover noen andre at dere snek en ølboks opp av veska innimellom? Vi fikk øyekontakt og jeg hevet et øyenbryn, viste tegn til at dere burde legge sakene ned i bagene igjen. For som sagt, da dere fortalte en annen passasjer at dere var seksten år gamle våknet mom-friend delen av meg og man kunne nok se øynene mine lyse av "oh no you didn't? shit's going down kiddo".  Jeg ville la dere slippe billig unna med et blikk og en sur mine fra min side, men da dere ikke tok tegninga labbet jeg enkelt og greit bort til buss sjåføren så han kunne ta seg av problemet. 

 

Jeg kjenner bare at om dere først skal være dumme nok til å begynne å drikke i en alder av seksten, kan jeg i det minste sette en støkk nok i dere til at dere ikke drikker offentlig og kan risikere større konsekvenser enn å måtte gå de siste 15 minuttene hjem.

 

Så alt i alt, beklager at jeg fikk dere kastet av bussen.

(Men jeg tror dere hadde godt av det)

 

Kjærlig hilsen dagens ungdom og dagens russ

 

 

 

#samfunn #alkohol #fest #russ #russ2016


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits